Zij-instromers gezocht voor ons 'mini-opleidingsinstituut'!

Omschrijving

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?  

Wij zijn op zoek naar toekomstige leerkrachten met passie voor onderwijs én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau en maak je écht een verschil.


DE Brede School

Hier start een nieuwe variant van het zij-instroomtraject, waarbij een groep van maximaal 7 zij-instromers op dezelfde school wordt opgeleid. Of eigenlijk ‘scholen’, want Bijlmerhorst en Polsstok, samen DE Brede School, zijn strikt genomen aparte scholen. Elk met hun eigen kenmerken, maar vooral ook veel overeenkomsten en een uitstekende onderlinge samenwerking. We zitten in hetzelfde pand, teamleden kennen elkaar, en als jouw beste plaats om te leren en groeien, al dan niet tijdelijk, de andere school is, zullen we niet aarzelen dat te organiseren. De gedachte achter deze nieuwe insteek is dat zij-instromers ook steun aan elkaar hebben en van elkaar kunnen leren. Je staat een lange periode (maximaal een jaar) samen met een bevoegde leerkracht voor een groep. De duur van de periode dubbele bezetting is afhankelijk van je ontwikkeling. Na een jaar wordt gekeken op welke school van Zonova je de opleiding zal voortzetten, of dat je bij ons verdergaat en wat qua andere aspecten van ontwikkeling het beste past.


Wij bieden:

•een warm, hardwerkend en enthousiast team

•geweldige leerlingen
•een school waar ontwikkeling voorop staat, van jou en onze leerlingen

•een eigen coach én begeleiding van de zij-instroomcoördinator

Vereisten

Wij vragen:

  • Een HBO/WO diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Een onderzoekende en professionele houding

Je kunt je melden door jouw CV en motivatie te mailen naar werken@zonova.nl en aangeven dat jij specifiek solliciteert voor de zij-instroom van DE Brede School.


Jouw werkgever
Polsstok en Bijlmerhorst vallen onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. 

Zonova heeft veel ervaring met zij-instromers en biedt in het eerste jaar van de opleiding een hele dag studieverlof. Ook heeft iedere zij-instromer een coach én begeleiding van de zij-instroomcoördinator. 

Zonova organiseert zelf een praktijkselectie en een werkervaringstraject op maat. Sollicitatiegesprekken voeren we in principe weer na de zomervakantie, in week 34.


De bonussen van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf

-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage
-Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag (naar rato WTF)*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO