Zij-instromers gezocht voor nieuwe variant zij-instroomtraject!

Omschrijving

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?

De Schakel zoekt enthousiaste (kandidaat) zijinstromers voor de boven- midden-of onderbouw.

Wij zijn op zoek naar toekomstige leerkrachten met passie voor onderwijs én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau en maak je echt een verschil.


We starten met een nieuwe variant van het zij-instroomtraject! We gaan namelijk met een duo zij-instromer werken en een bevoegde bekwame leerkracht. De groep wordt dan een deel van de week in tweeën gesplitst, waarbij je deels met de bevoegde collega in de groep staat of met je duo zij-instromer in een halve groep, of op termijn een halve groep zelfstandig lesgeeft. Je kan individueel solliciteren of met een bekende als duo.


De Schakel

Plezier en leren gaan hand in hand op De Schakel, voor het team en voor de kinderen. Je gaat aan de slag voor minimaal 0,4 FTE in een groep die bij je past o.b.v. interesse met een leuke en ervaren duo-collega. Je duo-collega werkt op een van jouw werkdagen ambulant, dus er is genoeg ruimte voor overleg en afstemming. Daarnaast bieden we je interne coaching aan.


Wij bieden:

•een warm, hardwerkend en enthousiast team

•geweldige leerlingen
•een school waar een brede talentontwikkeling van kinderen voorop staat

•een school waarin taalontwikkeling een belangrijke plek inneemt.
•gratis parkeergelegenheid (parkeerschijf of ontheffing)
•een inspirerende en hyperdiverse werkomgeving met een prachtig schoolplein.

•goede ondersteuning door directie, IB en collega’s

•een school die zich ontwikkelt tot IKC met een breed naschools aanbod


Enkele van onze kernwaarden zijn:  liefde, duidelijkheid, persoonlijke ontwikkeling, plezier, veiligheid, uitdagen en verantwoordelijkheid.


De Schakel heeft mooie nieuwe en groene speelplaatsen en is goed te bereiken met de metro. De school heeft ongeveer 230 leerlingen en een team van 30 personen. De werktijden zijn van 8:00 tot 16:30 uur. Voor de leerlingen hanteren wij een continurooster van 8.30 tot 14.00 uur met aansluitend naschoolse activiteiten of opvang tot uiterlijk 18.30 uur.

Vereisten

Wij vragen:

  • Een HBO/WO diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Een onderzoekende en professionele houding


Je kunt je melden door jouw CV en motivatie te mailen naar werken@zonova.nl en aangeven dat jij specifiek solliciteert voor de zij-instroom van de Schakel.


Jouw werkgever
De Schakel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. 

Zonova heeft veel ervaring met zij-instromers en biedt in het eerste jaar van de opleiding een hele dag studieverlof. Ook heeft iedere zij-instromer een coach én begeleiding van de zij-instroomcoördinator. 

Zonova organiseert zelf een praktijkselectie en een werkervaringstraject op maat. Sollicitatiegesprekken voeren we in principe weer na de zomervakantie, in week 34.


De bonussen van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)
-Je krijgt €2310,- Amsterdamtoeslag*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost voorstellen!*
*regelingen voor bevoegde leerkrachten PO