Zij-instromer gezocht voor groep 1/2!

Omschrijving

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs? Bs Mobiel zoekt enthousiaste (kandidaat) zij-instromers voor groep 1/2!

Wij zijn op zoek naar toekomstige leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden.

Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.


Onze focus ligt op het pedagogisch handelen en daarmee de leermotivatie van de kinderen. Met andere woorden; wat moeten wij doen om ervoor te zorgen dat de kinderen zich bewust zijn van hun leer-en ontwikkelmogelijkheden. We hebben veel aandacht voor de groeimindset en willen dat kinderen kunnen leren van hun fouten. In de groepen 1/2 werken we themagericht en gebruiken de LOGO 3000. Je werkt nauw samen met de collega’s van de onderbouw en neemt actief deel aan de themavoorbereidingen.


Basisschool Mobiel telt 150 leerlingen verdeeld over 7 groepen. Er heerst een veilige en open sfeer, iedereen is welkom en zowel de teamleden als de leerlingen hebben een multiculturele achtergrond.


Wij bieden:

•een warm, hardwerkend en enthousiast team
•een school waar er een grote focus is op het kind
•betrokken ouders, geweldige leerlingen

•goede ondersteuning

Bs Mobiel is onderdeel van de Brede School Zuidoost. De school is goed te bereiken met de metro en parkeren is gratis. De school heeft ongeveer 150 leerlingen en een team van 20 personen. De werktijden zijn van 8:00 tot 16:30 uur. Voor de leerlingen hanteren wij een continurooster van 8.30 tot 14.05 uur.

Vereisten

Wij vragen:

  • Een HBO/WO diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Een onderzoekende en professionele houding

Je kunt je melden door jouw CV en motivatie te mailen naar 1Loket (1loket@bboamsterdam.nl) en aangeven dat jij specifiek solliciteert voor BS Mobiel.


Jouw werkgever
BS Mobiel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zonova heeft veel ervaring met zij-instromers en bieden in het eerste jaar van de opleiding een hele dag studieverlof en iedere zijinstromer heeft een coach en begeleiding van de zij-instroomcoördinator. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.