Zij-instromer gezocht!

Omschrijving

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs? Obs Bijlmerhorst zoekt enthousiaste (kandidaat) zij-instromers voor groep 1-2!

Wij zijn op zoek naar toekomstige leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.


We zetten samen een stap verder op de Bijlmerhorst. Samen met het team, de ouders en andere externen staan wij voor goed onderwijs. Ons onderwijs is modern traditioneel. We geven klassikaal les waarin de basisvaardigheden centraal staan. We werken volgens het principe van de effectieve directe instructie (EDI) en ‘wat werkt’ (evidence informed). Hierin combineren we wetenschap met de dagelijkse praktijk en ervaring van leerkrachten. Je gaat aan de slag voor minimaal 0,4 FTE in groep 1-2 met een hele leuke en ervaren duo-collega. Je duo-collega werkt op een van jouw werkdagen ambulant, dus er is genoeg ruimte voor overleg en afstemming.


Wij bieden:

•een warm, hardwerkend en enthousiast team
•een school waar er een grote focus is op het kind
•betrokken ouders, geweldige leerlingen

•goede ondersteuning


Obs Bijlmerhorst is onderdeel van de Brede School Zuidoost. De school is goed te bereiken met de metro en parkeren is gratis. De school heeft ongeveer 210 leerlingen en een team van 30 personen. De werktijden zijn van 8:00 tot 16:30 uur. Voor de leerlingen hanteren wij een continurooster van 8.30 tot 14.15 uur.

Vereisten

Wij vragen:

  • Een HBO/WO diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Een onderzoekende en professionele houding

Je kunt je melden door jouw CV en motivatie te mailen naar 1Loket (1loket@bboamsterdam.nl) en aangeven dat jij specifiek solliciteert voor obs Bijlmerhorst.


Jouw werkgever
obs Bijlmerhorst valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zonova heeft veel ervaring met zijinstromers en bieden in het eerste jaar van de opleiding een hele dag studieverlof en iedere zijinstromer heeft een coach en begeleiding van de zij-instroomcoördinator. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De bonussen van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage
-Je krijgt €2310,- Amsterdamtoeslag*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost voorstellen!*
*regelingen voor bevoegde leerkrachten PO