Zij-instromer gezocht!

Omschrijving

Omschrijving

Heb jij hart voor het onderwijs? Zoek je een baan waar je echt van betekenis kunt zijn? De Blauwe Lijn zoekt enthousiaste (kandidaat) zij-instromers voor groep 3,5 of 7. Wij zijn op zoek naar toekomstige leerkrachten met passie voor hun vak, die onze visie delen en ons gaan helpen om het onderwijsproces goed vorm te geven.


Op de Blauwe Lijn denken wij graag ‘out of the box’ om het onderwijsjasje te creëren dat bij elk kind past. De Blauwe Lijn heeft een rijke leeromgeving waarin kinderen niet alleen onderwijs krijgen maar ook onderwijs ervaren (ruiken/horen/voelen). Met een leuke en ervaren duo-collega sta je samen voor groep 3,5 of 7. Je wordt goed begeleid en er is genoeg ruimte voor overleg en afstemming. Afhankelijk van jouw ontwikkeling en vaardigheden sta je straks zelfstandig voor de groep.

Na uiterlijk twee jaar ben je een bevoegde leerkracht!


Wij bieden:

•een warm, hardwerkend en enthousiast team
•een school waar een brede talentontwikkeling van kinderen voorop staat
•betrokken ouders en geweldige lieve leerlingen
•gratis parkeergelegenheid
•Flexibele onderwijstijden (mogelijkheid om af te wijken van de normale vakanties of extra te werken)

•goede ondersteuning door directie, Adjunct, IB en collega’s


Dit zijn wij:

Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne, middelgrote basisschool, met ruim 350 leerlingen en 16 groepen. Bij ons wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Dat doen wij o.a. door te werken met de methodiek van stichting LeerKRACHT: elke dag samen een beetje beter. We geven passend onderwijs, samen zorgen wij dat leerlingen onderwijs op maat krijgen. Wij zijn continue in beweging en geloven dat goede prestaties realiseren veel beter gaat als dat met plezier gebeurt. Een deel van het team maakt gebruik van E-Twinning. In oktober hebben wij een prachtige studiereis naar IJsland gemaakt. Tevens maken we gebruik van de Erasmus studiebeurs. De Blauwe Lijn doet mee met een pilot met het flexibel invullen en organiseren van de onderwijstijd. Wij mogen afwijken van de normale vakanties, op de Blauwe Lijn zijn de leerlingen 46 weken per jaar welkom. De school is twee weken met kerst dicht en de middelste vier weken in de zomervakantie. Dit geeft leerlingen en personeel de mogelijkheid om hun vakantie flexibel in te plannen.

Vereisten

Wij vragen:

  • Een HBO/WO diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Een onderzoekende en professionele houding

Je kunt je melden door jouw CV en motivatie te mailen naar 1Loket (1loket@bboamsterdam.nl) en e.ranzijn@deblauwelijn.nl en aangeven dat jij specifiek solliciteert voor de Blauwe Lijn.


Jouw werkgever
De Blauwe Lijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zonova heeft veel ervaring met zij-instromers en biedt in het eerste jaar van de opleiding wekelijks een hele dag studieverlof. Iedere zij-instromer heeft een coach en krijgt begeleiding van de zij-instroomcoördinator. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De bonussen van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage