Vakleerkracht theater (0,4 FTE)

Omschrijving

Wereldwijs is op zoek naar vakdocenten dans, theater en erfgoed. We zoeken naar een leerkracht voor iedere discipline, zodat er echt specialisme is voor de klas. De invulling is 1 dag in de week.

  • Ben jij een bevoegd vakleerkracht theater? Dan zouden we het ontzettend leuk vinden als je 1 dag per week ons team komt versterken!

Wereldwijs

We zijn een cultuurprofielschool en vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich breed ontwikkelen. De vakken dans, theater en erfgoed bieden wij nu projectgewijs aan, maar we zouden het fijn vinden als we met vaste medewerkers een leerlijn uit kunnen gaan zetten. We werken ontwikkelingsgericht en zijn aanhanger van de procesgerichte didactiek. Ons betekenisvol onderwijs uit zich door het werken met thema’s en we zouden het fijn vinden als onze vakleerkrachten meedenken en passende opdrachten en processen kunnen bedenken en uitvoeren bij deze thema’s.


Ons team is altijd aan het ontwikkelen en aan het leren. Onze leerlingen begeleiden we bij hun ontwikkeling door altijd te onderzoeken: Wat kun je? Wat is je volgende stap? En hoe kom je daar? Hun groei is het allerbelangrijkste!


Jouw werkgever

Wereldwijs valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


Ben je benieuwd?

Solliciteer dan direct! Stuur je motivatiebrief en CV naar directie@obs-wereldwijs.nl, of gebruik de knop bij deze vacature.

Vereisten

  • Bevoegd vakleerkracht THEATER