(vak) Leerkracht gepersonaliseerd onderwijs

Omschrijving

Ben jij leerkracht, maar dan net even anders? Op zoek naar flexibiliteit, een coachende rol met heel veel gepersonaliseerde aandacht voor leerlingen en ouders? Vind jij denken in groepen eerder een beperking dan een voordeel? Dan zouden wij best eens een match kunnen zijn! Wij zijn groeiende, dus je bent van harte welkom op elk moment. Hebben we mooi de tijd om je in te werken! Op De Ster ben je méér dan een leerkracht. Hier ben je coach met toevallig ook verstand van taal of rekenen.


  • De Ster zoekt innovatieve “vakidioten” met de nodige pedagogische skills => REKENSPECIALIST

Vakidioot?
In de positieve zin van het woord uiteraard! Jij geeft “jouw” vak het liefst de hele dag. In korte, krachtige blokjes weet jij jouw kennis over te brengen. Natuurlijk doe je dit een beetje “out of the box”, met actieve en creatieve werkvormen bereik jij iedereen. En is er een andere benadering nodig? Dan voel jij dit aan en schakel je zonder moeite over. En weer terug. Jij bent leerkracht, met dat beetje anders. 


What’s in it for you?

De Ster is 5 jaar geleden gestart met gepersonaliseerd onderwijs. Een concept dat zich blijft ontwikkelen, met veel ruimte om samen te bouwen. Wij zijn benieuwd naar nieuwe inzichten en zien die graag vertaald richting praktijk. Dit is pas het begin! Jij krijgt ruimte, vrijheid en een podium voor jouw ideeën en ontwikkeling. Maar vooral ook de dankbaarheid en het vertrouwen van onze leerlingen. Hier maak je écht het verschil, en dat doen jullie samen. Naast elkaar. Leerlingen, ouders en de collega’s. Met trots naar binnen en buiten kijken, dat is de basis.

Wij werken in teams met verschillende expertises, van gedragsspecialist tot onderwijskundige. Ook hybride leerkrachten vinden bij ons hun weg.

Vereisten

Jij?

Ik ben trots op wat we hebben opgebouwd en vertel je graag meer over onze visie, de teams, de ouders en onze leerlingen. Past bovenstaande bij jou en beschik je over een opleiding die bij de functie past? Neem dan contact met me op, dan onderzoeken we samen de klik. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Contact: Romina Ferrari, directeur basisschool de Ster.
E-mail: r.ferrari@obsdester.nl        Mobiel: 0615946519


Jouw werkgever
De Ster valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)
-Je krijgt €2310,- Amsterdamtoeslag*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO