Overslaan naar content

Taaltopper voor onze groep 3 gezocht! (0,6 – 1,0 FTE)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
De Blauwe Lijn

Functieomschrijving

We staan als school midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, ouders en andere scholen in de omgeving. 

Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen. Vol vertrouwen en positiviteit dragen we bij aan wie jij bent als persoon. Zodat jij straks zegt: ik doe het zo! 
 
Vertel ons hoe de wereld eruitziet door jouw ogen, want jij inspireert ons om 
samen verder te leren, kijken en dromen. Wat heb jij nodig om je talent te ontdekken?  
 
Zonova. Zo leren we samen verder 
 
De visie van Zonova geeft aan wie we willen zijn en geeft de richting aan waar we naar toe willen. 
Als je je hart volgt, kom je op bijzondere plekken. 
Als we samengaan, komen we lichtjaren verder. 
 
Wij zijn Zonova, dé stichting voor betekenisvol onderwijs. 

  

De openbare stichting ZONOVA is het bevoegde gezag van 20 basisscholen waaronder één school voor speciaal basisonderwijs.  

Ongeacht etnisch- culturele en sociaal- economische achtergrond is de doelstelling het realiseren van onderwijs op kwalitatief hoog niveau. Professionaliteit, respect en openheid zijn kenmerken waar stichting ZONOVA voor staat.  

Vereisten

Ben jij een enthousiast leerkracht die houdt van aanpakken? Heb jij oog voor leerlingen en hun individuele kwaliteiten? Het team van de Blauwe Lijn zet zich elke dag in om talenten breed te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces.
Op de Blauwe Lijn denken we graag ‘out of the box’ om een onderwijsjasje te creëren dat passend is voor elk kind. Op school wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs, .Wij vinden het niet erg om daarbij soms buiten de lijntjes te kleuren en nieuwe dingen uit te proberen, zodat wij als team voortdurend kunnen leren en elkaar kunnen blijven inspireren. Daarnaast werken we graag ervaringsgericht; de Blauwe Lijn biedt een rijke leeromgeving waarin kinderen het onderwijs ervaren (door te zien/ruiken/horen/voelen).


De TAALTOPPER die wij zoeken


  • Taaltopper met affiniteit en ervaring met onze doelgroep
  • Didactisch en pedagogisch sterk
  • Bekend met de methode "Veilig Leren Lezen’’, we gaan volgend schooljaar overstappen naar de ZOEM versie (of bereid hierin te verdiepen)
  • Samen met de leerlingen rijke teksten maken en lezen
  • Je bent een doorzetter, hebt een flexibele instelling en staat stevig in je schoenen
  • Je bent enthousiast, spontaan en heb je een groot aanpassingsvermogen
  • Integer en verbindend, gericht op de relatie met kinderen en ouders

Wat heb je nodig om deze functie goed te kunnen vervullen?

  • PABO/UpvA diploma
  • Kennis van de ontwikkel- en leerlijn lezen


Wij bieden een lerend team, enthousiaste leerlingen en ouders, een interessante uitdaging, goede bereikbaarheid werkplek; met trein-, metro- en bus en gratis parkeren.


OBS De Blauwe Lijn

Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne, middelgrote basisschool, met ruim 350 leerlingen en 16 groepen. Er wordt nauw samengewerkt met de inpandige VVE en kinderopvang. De Blauwe Lijn heeft het predikaat ‘goed’ van de inspectie. Op de Blauwe Lijn wordt intensief gewerkt aan het

verbeteren van het onderwijs. Dat doen wij o.a. door te werken met de methodiek van stichting LeerKRACHT: elke dag samen een klein beetje beter. We geven passend onderwijs, samen zorgen wij dat leerlingen onderwijs op maat krijgen. We zijn continue in beweging en geloven dat goed presteren veel beter gaat als dat met plezier gebeurt. Op dit moment staat het stellen van hoge verwachting aan de leerlingen centraal. Op de Blauwe Lijn hebben we flexibele onderwijstijden. De leerlingen zijn 46 weken per jaar welkom. De school is met kerst twee weken gesloten en de laatste vier weken van de zomervakantie. De overige zes weken zijn flexibel in te vullen door leerlingen en personeel.


Uw motivatiebrief met cv kunt u per e-mail sturen naar De Blauwe Lijn t.a.v. Els Ranzijn e.ranzijn@deblauwelijn.nl. Sluitingsdatum is 11 juni.


De sollicitatiegesprekken zullen op 13 en 14 juni plaats vinden.

Op locatie
De Blauwe Lijn

of

Apply with Indeed onbeschikbaar