Taalspecialist met pedagogische skills (gepersonaliseerd onderwijs)

Omschrijving

Ben jij leerkracht, maar dan net even anders? Op zoek naar flexibiliteit, een coachende rol met heel veel gepersonaliseerde aandacht voor leerlingen en ouders? Vind jij denken in groepen eerder een beperking dan een voordeel? Dan zouden wij best eens een match kunnen zijn!

  • De Ster zoekt innovatieve “vakidioten” met de nodige pedagogische skills


Vakidioot?
In de positieve zin van het woord uiteraard! Jij geeft “jouw” vak het liefst de hele dag. In korte, krachtige blokjes weet jij jouw kennis over te brengen. Natuurlijk doe je dit een beetje “out of the box”, met actieve en creatieve werkvormen bereik jij iedereen. En is er een andere benadering nodig? Dan voel jij dit aan en schakel je zonder moeite over. En weer terug.


What’s in it for you?

De Ster is 5 jaar geleden gestart met gepersonaliseerd onderwijs. Een concept dat zich blijft ontwikkelen, dus met veel ruimte om samen te bouwen. Wij zijn benieuwd naar nieuwe inzichten en zien die graag vertaald richting praktijk. Dit is pas het begin! Jij krijgt dus ruimte, vrijheid en een podium voor jouw ideeën en ontwikkeling. Maar vooral ook de dankbaarheid en het vertrouwen van onze leerlingen. Hier maak je écht het verschil, en dat doen jullie samen. Naast elkaar. Leerlingen, ouders en de collega’s. Met trots naar binnen en buiten kijken, dat is de basis.

Wij werken in teams met verschillende expertises, van gedragsspecialist tot onderwijskundige. Ook hybride leerkrachten vinden bij ons hun weg. Op De Ster ben je méér dan een leerkracht. Hier ben je coach met toevallig ook verstand van taal.

Vereisten

Jij?

Ik ben trots op wat we hebben opgebouwd en vertel je graag meer over onze visie, de teams, de ouders en onze leerlingen. Past bovenstaande bij jou en beschik je over een opleiding die bij de functie past? Neem dan contact met me op, dan onderzoeken we samen de klik. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Romina Ferrari
E-mail: r.ferrari@obsdester.nl
Mobiel:0615946519