Sportieve gymleerkracht (0,4-0,8 FTE)

Omschrijving

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.


Wij zoeken een actieve gymleerkracht. Een verbinder die bewegen ademt en oog heeft voor de ontwikkeling en het welzijn van de kinderen, zowel op motorisch als sociaal vlak. Koningsspelen, sportdag of een andere sportactiviteit: dat heb jij zo georganiseerd! Jouw enthousiasme is aanstekelijk, gym is een must voor alle kinderen!


De Blauwe Lijn
De Blauwe Lijn is een openbare school die beweging hoog in het vaandel heeft. Wij zijn een sport actieve school; een school waarin dans, yoga, muziek en judo gebruikt worden om de talenten van de kinderen te helpen ontwikkelen. We hebben een divers team en een breed scholingsaanbod. Naast het les geven werk je samen met externe partners om aanvullende activiteiten op het gebied van sport en beweging te verzorgen. Je verveelt je geen moment!

We hebben een duidelijke visie op onderwijs en zijn voortdurend in beweging om kwaliteit en vernieuwing te brengen. De Blauwe Lijn heeft flexibele onderwijstijden, je kan dus ook buiten de schoolvakanties op vakantie!

Vereisten

Wij vragen:

  • Afgeronde Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO) of derdejaars*
  • Verbindend vermogen
  • Teamplayers-mentaliteit

* Heb je een ander sport of bewegingsdiploma en wil je met kinderen werken?
Solliciteer direct, bij ons is veel mogelijk!


Jouw werkgever

De Blauwe Lijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen.