Per direct administratief/facilitair medewerker gezocht (20 -28 uur)

Omschrijving

Kom jij ons team versterken? We zijn op zoek naar een lid binnen ons officeteam. Houd je van  afwisseling, kun je ‘out of the box’ denken, ben je flexibel en een echte bezige bij?

Dan is deze functie als administratief/facilitair medewerker zeker iets voor jou!


Wie ben jij?

Jij bent de perfecte gastheer/-vrouw, hét visitekaartje van onze school. Jij neemt immers de telefoon op, ontvangt onze bezoekers en helpt de leerlingen waar nodig.
Natuurlijk heb je hart voor onderwijs en ben je dol op kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar.

Je ondersteunt de officemanager bij een aantal administratieve en facilitaire taken. Je bent stressbestendig en flexibiliteit is jouw ‘‘middle name’’. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, en vindt het fantastisch om ondersteunende activiteiten uit te voeren. Je werk is heel afwisselend; van pleisters plakken tot administreren van de leerling gegevens, het magazijn ordenen, bestellingen controleren, eigenlijk te veel om op te noemen!


OBS De Blauwe Lijn
Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne, middelgrote basisschool, met ruim 350 leerlingen en 16 groepen. Bij ons wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Wij hebben flexibele onderwijstijden. De school is twee weken met kerst dicht en middelste vier weken in de zomervakantie. Dit geeft leerlingen en personeel de mogelijkheid om hun vakantie flexibel in te plannen.

Vereisten

Dit breng je mee:

• Representatief
• Administratief onderlegd is een pre.
• Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau

Wij bieden een enthousiast leuk team, fantastische leerlingen en ouders, een interessante uitdaging en een goed bereikbare werkplek (OV en eigen vervoer) met gratis parkeren.


Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO PO.  Je ontvangt een contract voor een jaar met uitzicht op een vast.


Jouw werkgever
De Blauwe Lijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Over de plussen van Amsterdam Zuidoost vertellen we je graag persoonlijk!


Geïnteresseerd?
Je kunt jouw sollicitatie sturen naar Office op info@deblauwelijn.nl. Het sollicitatiegesprek zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden.