Overslaan naar content

Opzoek naar een dynamische gymleerkracht! (0,8-1,0 FTE)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Samenspel

Functieomschrijving

Wij zoeken een leerkracht bewegingsonderwijs met een enorme drive om onze leerlingen uit Zuidoost zowel fysiek als sociaal-emotioneel te helpen zo krachtig maken dat het voor hen bijdraagt aan gelijke kansen in onze maatschappij, voor nu en in de toekomst. Een leerkracht die de kinderen met zo veel plezier laat bewegen dat sporten voor hen later vanzelfsprekend wordt. Liefst ben je daarbij ook ondernemend, organisatorisch en communicatief sterk. Voel je je thuis in deze omschrijving? Solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Jij verzorgt de gymlessen voor de groepen 5 tot en met 8 van Samenspel. Dat zijn maar liefst 12 groepen. Vier dagen per week (vijf dagen is bespreekbaar!) ontmoet je de leerlingen twee keer bij jou in de gymzaal. Jij monitort de ontwikkeling van de kinderen en spart hier met collega’s over. Daarnaast organiseer je met het leerteam Globe (Gezonde Lunch Overblijf en Bewegen) sportdagen, de koningsspelen en onderhoud je een goede relatie met relevante vakopleidingen zoals de ALO en de stagiaires daarvan. Vanzelfsprekend ga je mee op schoolkamp om de leerlingen ook sportief-onvergetelijke dagen te bezorgen.

Vereisten

Wat vragen wij?

  • Volledige ALO-bevoegdheid of PABO met bevoegdheid LO
  • Collegiaal, hardwerkend, enthousiast en sportief
  • Een nieuwsgierige en open blik naar jouw omgeving.

Samenspel
‘Op Samenspel hoort iedereen erbij!’

Wij bereiden onze kinderen, samen met de ouders, voor op hun toekomst in een multiculturele samenleving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor elkaar en dat zij optimale ontwikkelingsmogelijkheden krijgen in een veilige en warme schoolomgeving. Het welbevinden, de autonomie en de betrokkenheid van de kinderen staat bij ons op school centraal. De leerkrachten bouwen aan een goede relatie met hun leerlingen zodat zij zich in een prettige en veilige sfeer met elkaar kunnen ontwikkelen. Samenspel staat in de K-buurt, een Amsterdamse wijk waar een groot en divers scala van culturen uit de hele wereld samenkomt. Alle kinderen zijn welkom op Samenspel. Dat betekent dat Samenspel open staat voor elke cultuur, religie of levensvisie. Leerlingen, ouders en medewerkers gaan respectvol met elkaar om. We verwelkomen verschillen en treden elkaar tegemoet vanuit gelijkwaardigheid. Kenmerken van de school zijn: Gezonde school, Muziekprofiel Leerorkest, Vreedzaam en Pedagogische Tact, Verrijkte schooldag


Jouw werkgever: Zonova
Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

  • Je haalt het beste uit jezelf & maakt iedere dag een verschil
  • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*
  • 11% Arbeidsmarkttoelage & €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)


Wil jij aan de slag op een school waar je wordt uitgedaagd een verschil te maken? Bij een stichting die jou daarvoor ook de ruimte geeft en je zelfs een handje helpt als je dat wilt? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: 


Jan Willem van Schendel

jw.vanschendel@bssamenspel.nl               Telefoon: 020-4167898

Op locatie
Samenspel

of

Apply with Indeed onbeschikbaar