Overslaan naar content

Ontwikkelingsgerichte leerkracht bovenbouw

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
de Rozemarn

Functieomschrijving

Elke dag werken we hard om het verschil te maken voor onze kinderen. We bieden nieuw perspectief en gaan van de gebaande paden, zodat kinderen het beste uit zichzelf halen. Zodat wij als leerkrachten het beste uit onszelf halen. Jouw toegevoegde waarde is jouw scherpe oog, écht zien waar de individuele onderwijsbehoefte ligt. Vervolgens kun je daar prima op inspelen vanuit jouw visie op onderwijsontwikkeling. Wij hebben een thematische kijk op onderwijs, jij ook?


We zoeken een leerkracht voor de bovenbouw (groep 7 of 8) voor 3 tot 5 dagen in de week.


De Rozemarn
De Rozemarn is een openbare school die burgerschap hoog in het vaandel heeft. Daarnaast zijn we ook een sport actieve school; een school waarin dans, muziek, beeldende vakken en drama ook gebruikt worden om de taal, de algemene ontwikkeling en talenten van de kinderen te helpen ontwikkelen. Wij stimuleren de leerlingen om gezond te eten en te drinken en voldoende te bewegen. Dit komt de prestaties zeker ten goede!

We hebben een duidelijke visie op onderwijs en zijn voortdurend in beweging om kwaliteit en vernieuwing te brengen.

Vereisten

Wat breng je mee?

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Sterke pedagogische vaardigheden
  • Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden
  • Flexibiliteit en een teamplayersmentaliteit


Reageren of meer informatie?

Je kunt contact opnemen met Joan Venetiaan, directeur OBS Rozemarn:
T: + 31 (0)20 696 57 52
@: j.venetiaan@derozemarn.nl


Jouw werkgever
De Rozemarn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Op locatie
de Rozemarn

of

Apply with Indeed onbeschikbaar