Ontdekkingsreiziger gezocht voor onze middenbouw (1 fte)

Omschrijving

We zoeken een enthousiaste leuke nieuwe juf of meester voor een middenbouwgroep! (groep 3,4 of 5, afhankelijk van jouw voorkeur)

Ben je bereid om je te verdiepen in onderzoekend leren (werken met thema’s), mee te werken aan de borging van OGO (ontwikkelingsgericht onderwijs), formatief leren, taalvorming en werken met leerlingportfolio bij procesgericht werken?

Ben je zelfstandig, innovatief en een teamspeler die zich vindt in "niet mopperen maar opperen"?

We zoeken iemand die durft te reflecteren, uit te proberen en te onderzoeken. Met leerlingen, met collega’s, je gaat samen op reis om wijs te worden. In de bouw wordt er veel samengewerkt, je kunt dus altijd met iemand sparren.


Wereldwijs

Wij zijn een cultuurprofielschool en brede school, met veel aandacht voor muziek (leerorkest) en culturele activiteiten. We hebben hart voor ontwikkelingsgericht werken, sociaal culturele praktijken in de school en betekenisvol onderwijs (IPC vanaf groep 5), werken met 1-zorgroute en de methodiek stichting leerKRACHT. Allemaal met een heel enthousiast en hardwerkend team. Ga je met ons mee op ontdekkingsreis?


De inspectie heeft in maart 2022 alle kwaliteitsstandaarden als Goed beoordeeld en als waardering Goed gegeven. In januari 2019 en juni 2022 hebben wij het predicaat excellentie ontvangen op het gebied van formatieve evaluatie.

Ons motto: Samen op reis om wijs te worden.

Zie ook www.obs-wereldwijs.nl


Waar wij voor staan:

  • Elk kind is uniek.
  • Leerlingen zijn medeverantwoordelijk voor hun eigen leerproces.
  • Leerkrachten zijn professionals. Zij kunnen sturen en/of begeleiden waar dat noodzakelijk is bij het leerproces van leerlingen.
  • Talenten van leerlingen, leerkrachten en ouders benutten en de voorwaarden hiervoor scheppen.
  • Plezier in (samen) leren bij alle betrokkenen in de school.
  • Een school waar ontwikkeling voor iedereen voorop staat. We geloven in kwaliteiten en dat leren altijd mogelijk is. We hebben hoge verwachtingen.
  • Een school waar eisen en doelen gesteld worden aan iedereen. We leggen hier verantwoording over af naar elkaar en naar onze partners en zijn ons bewust van onze relatie met onze stakeholders (verschillende partijen die betrokken zijn bij de school).
  • Een school waar iedereen zich veilig voelt en waar er een sociale verbondenheid is met alle partners. Daar zijn we trots op.

Vereisten

Functie:

Bevoegd leerkracht basisonderwijs. Het betreft een fulltime vacature voor de middenbouw vanaf 1 augustus 2023. Maar als je belangstelling hebt voor minder dagen is dat ook goed te regelen. Het betreft een reguliere tijdelijke aanstelling die bij goed functioneren leidt tot een vast dienstverband. Starters of bijna afgestudeerden zijn ook welkom.


Contact:

Graag je brief met motivatie en CV voor 15 juni naar Paula Hoonhout, directeur Wereldwijs. E-mailadres: directie@obs-wereldwijs.nl. Bij geschikte reacties nodig we je meteen uit voor een gesprek dus wacht niet te lang met reageren. We zien uit naar je reactie!