Onderzoekende (bijna) leerkracht onderbouw (0,4)

Omschrijving

Vanaf januari 2022 hebben wij plek voor een nieuwe leerkracht voor groep 1/2.

Je komt in een hecht en gezellig team van professionals, met veel ruimte voor groei. Groei van de leerlingen, maar ook van jou. We hebben plaats voor een fulltimer, maar spreken je ook graag wanneer je parttime wilt werken. En ben je nog in opleiding, maar wel klaar voor het echte werk? Solliciteer vooral, we denken graag met je mee! We hebben plek voor een parttimer, 0,4 FTE, op de donderdag en de vrijdag.


Cornelis Jetses

De Cornelis Jetses is een kleine openbare basisschool met ongeveer 135 leerlingen afkomstig uit Driemond en nabijgelegen buurten, zoals Gaasperdam, Bijlmer en Weesp. Op de Jetses wordt een leeromgeving gecreëerd die realistisch, functioneel, uitdagend en activerend is. Er heerst een fijne sfeer, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen; zij worden geaccepteerd en gewaardeerd en ontwikkelen zelfvertrouwen. Wij gaan ervanuit dat iedere leerling uniek is. 

Wij werken met thematisch onderwijs via de Da Vinci methode; een doorlopende, geïntegreerde leerlijn voor groep 1 t/m 8. Hierbij komen naast de zaakvakken en wereldoriëntatie, ook de 21ste-eeuwse vaardigheden (programmeren, wetenschap & techniek, onderzoekend & ontwerpend leren en burgerschap) aan bod. Met Da Vinci oefenen kinderen het creatief en kritisch leren denken. Hoge onderwijsopbrengsten en verwachtingen vinden we belangrijk; we leggen een stevige basis voor een succesvolle toekomst van onze leerlingen.

In onze onderwijspraktijk is daarom veel aandacht voor het samenwerken, waarbij kinderen leren om te gaan met verschillen en rekening te houden met elkaar. Ieder kind is medeverantwoordelijk voor het resultaat en is zo bezig met sociale en communicatieve vaardigheden.

Wij profileren ons als een school met oog en hart voor het kind en zijn samen met de ouders trots op datgene wat we gezamenlijk bereiken.

Het team is blijvend in ontwikkeling en staat voor: “een leven lang leren”.

De samenstelling van onze groepen kan ieder jaar anders zijn. Dit schooljaar werken wij met twee groepen 1/2, een groep 3/4, 4/5, 6/7 en 7/8. 

Vereisten

Wij vragen:

  • Bevoegdheid PO, PABO-diploma 
  • Je bent een echte teamspeler
  • Creativiteit en ondernemerschap
  • Je draagt bij aan de gezellige en professionele sfeer op school
  • Een onderzoekende houding 

Jouw werkgever
De Cornelis Jetses valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


Onze leerkrachten krijgen aankomend schooljaar de "Amsterdamtoeslag", welke kan oplopen tot zo'n €2310,- op jaarbasis.


Meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie, of om direct te solliciteren, kun je terecht bij de directeur van de Cornelis Jetses: 

Monique van Vuure

@: m.vanvuure@cjetses.nl
Tel: 0294 414370

Solliciteren kan uiteraard ook via de button bij deze vacature.