Onderwijsassistent / leraarondersteuner SBO (0,8 FTE)

Omschrijving

Op de Van Houteschool, een SBO-school in Amsterdam Zuidoost, zoeken we ondersteuning voor 4 dagen in de week!

Wat ga je doen?

Als onderwijsassistent ben je de extra handen van de leerkracht van onze kleutergroep . Onder zijn of haar verantwoordelijkheid voer je allerlei activiteiten uit die bijdragen aan een betere ontwikkeling van de leerlingen in de klas. Je begrijpt wat ze nodig hebben, vooral individueel, en zorgt samen met de leerkracht voor een veilige omgeving. Het kost je geen enkele moeite om te differentiëren in alles wat je doet.

Je gaat met kleine groepjes leerlingen/tweetallen van groep 3 t/m groep 8 aan de slag om het lees-en rekenonderwijs (op zorgniveau 2) te verzorgen, Dit is zowel in de klas, als buiten de klas. Het gaat specifiek om de leerlingbegeleiding bij BOUW!, Letterster, Dexlex en Met sprongen vooruit. Ook het verzorgen van de groepsdoorbroken technische leesles aan de hand van Estafette 3.0 is een van jouw taken. Je werkt heel nauw samen met het Expertteam Taal en Rekenen en de coördinatoren van lezen en rekenen.

Vereisten

  • Een diploma SPW-4 onderwijsassistent of leraarondersteuner
  • Ervaring in / affiniteit met het speciaal basisonderwijs
  • Flexibel en geduldig


Jouw werkgever

De Van Houteschool valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)