Office manager gezocht! (0,8-1 FTE)

Omschrijving

Zonova, het bestuur van 19 basisscholen in het dynamische Amsterdam Zuidoost, zoekt een OFFICE MANAGER voor 32- 40 uur per week.  (Beschikbaarheid op maandag is een must!)


Communiceren, coördineren, ondersteunen en organiseren zijn taken die helemaal bij jou passen. Je bent een echte spin in het web en begrijpt als geen ander hoe belangrijk ontzorgen is. Je bent flexibel, hebt gevoel voor het stellen van prioriteiten en bent in staat snel te schakelen. Je kunt goed in teamverband werken en denkt mee over verbetervoorstellen ten aanzien van de ondersteuning. Je hebt contact met zowel collega's als externen en kunt prima uit de voeten als visitekaartje van Zonova.

Op ons bestuursbureau in Amsterdam Zuidoost heb je een centrale plek op de benedenverdieping. Zo kun je alles goed in de gaten houden en kan iedereen altijd bij jou terecht. Op het bestuursbureau werken nog 22 andere collega's aan het beste onderwijs voor alle kinderen in Zuidoost.


Wat ga je doen?
Jouw werk is heel veelzijdig, leuk al die afwisseling! Je bent de administratieve steunpilaar voor de collega’s van HR en Communicatie bij uiteenlopende thema's als woningen, vergoedingen, recruitment, interne communicatie, etc. Jij vertaalt de betrokkenheid die we als werkgever belangrijk vinden naar de praktijk, dat zie je in alles terug. De werkzaamheden die in jouw takenpakket zitten:

 • Je draagt bij aan het up-to-date houden van website, social media en intranet.
 • Je werkt vanuit een jaarkalender en zwengelt vandaaruit processen op tijd aan.
 • Je zorgt dat de administratie tiptop in orde en inzichtelijk is.
 • Je ondersteunt jouw collega’s waar nodig. Jij zíet werk en hebt aan een half woord meer dan genoeg.
 • Samen met onze receptioniste zorg je voor de warme ontvangst van ons bezoek.
 • Je bewaakt onze contactmatrix en zorgt voor de opvolging hiervan.
 • En last but not least, jij weet hoe je een feestje organiseert. Digitaal én live! Van uitnodiging tot catering, jij hebt alles onder controle.

Vereisten

Wat breng je mee:

 • MBO 4 werk- en denkniveau.
 • Relevante opleiding of ervaring in een soortgelijke functie.
 • Prima communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Een flexibele en proactieve houding.
 • Een enthousiaste en benaderbare persoonlijkheid.
 • Ervaring met en plezier in online communicatie en marketing.

De diversiteit van ons stadsdeel is jou op het lijf geschreven. Je dompelt je graag onder in verschillende culturen en bent een inhoudelijk betrokken gesprekspartner voor iedereen.


Jouw werkgever

Je komt werken op het bestuursbureau van Stichting Zonova in Amsterdam Zuidoost. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. We zijn een lerende organisatie en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen of buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld. Zo heb je bijvoorbeeld ruim 10 weken verlof, op te nemen in de schoolvakanties. Het bruto maandsalaris bedraagt max. €2826 o.b.v. 40 uur p.w. Daar komen de vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% nog bij. Je uiteindelijke salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Je sollicitatie, met motivatie en CV, kun je tot uiterlijk 5 oktober sturen aan Janneke Hesselink, directeur Onderwijs en Kwaliteit Zonova:  j.hesselink@zonova.nl. Voor meer informatie kun je contact met haar opnemen per mail of op telefoonnummer 020 2803828.