NT2 leerkracht nieuwkomers

Omschrijving

"Is het leuk in de klas?"
Een schattig meisje uit Syrië met een flink rugzakje antwoord: "Ja so mooi. Ik ben blij heel veel en mooi school. En ik ben blij de juffrouwen is goed."


Op basisschool Samenspel werken we aan een veilig klimaat voor kinderen die heel veel hebben meegemaakt of nog steeds meemaken. Een veilig klimaat voor iedereen trouwens. Daarnaast moeten de kinderen natuurlijk Nederlands leren. Dat doen we op veel verschillende manieren. Vaak in contact met een ander, soms zelf achter de computer bijvoorbeeld. De kinderen krijgen les op hun eigen niveau, op een voor hen passende manier. Waar het (al) kan werken we met de door de school gekozen methodes om de kinderen de best mogelijke uitstroomperspectieven te bieden.  


De collega's zijn hecht en we staan samen achter alle kinderen, je doet het bij ons nooit alleen. De deur staat altijd open. Wij zoeken uitbreiding van ons superteam. Sluit jij je aan?

Vereisten

Wat vragen wij?

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma

-Ervaring in een soortgelijke functie/met NT2 onderwijs


Wat krijg jij?

Een ontzettend leuk, gezellig, maar ook hardwerkend team. Je bent niet alleen. Onze pedagogische aanpak gebaseerd op pedagogische tact, staat heel hoog in ons vaandel. Meer weten? Kijk eens bij 'scholen op de kaart' of bel of mail me gerust. Andere mogelijkheden om bij ons te komen werken zijn ook bespreekbaar. Je bent meer dan welkom!


Contactgegevens

Marijke van Amersfoort

E-mail: directie@bssamenspel.nl / Telefoon: 06 15455253


Jouw werkgever

Samenspel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (voor onbepaalde tijd uitgesteld i.v.m. COVID 19). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.


De leerkrachten op onze scholen komen in aanmerking voor de "Grote Steden Toelage". Deze kan oplopen tot €2300,- op jaarbasis.