Niet op de juiste positie? Maak jouw transfer! (leerkracht BB)

Omschrijving

Op OBS Holendrecht speel je in de Eredivisie van het basisonderwijs. Op de positie waar jij het beste uit de voeten kunt. Maak jouw droomtransfer en join team Holendrecht! Die transferbonus is ook lekker meegenomen......


Elke dag werken we hard om het verschil te maken voor onze kinderen. We halen graag het beste uit hen, maar zeker ook uit onszelf. Er zijn altijd en overal kansen en mogelijkheden, dit geven wij onze leerlingen iedere dag mee. En elkaar natuurlijk ook. Zo groeien we samen naar een toekomst vol perspectief. En dat allemaal met een grote glimlach, want leren is leuk op de Holendrecht!


OBS Holendrecht
OBS Holendrecht is een warme en gezellige openbare basisschool aan het Holendrechtplein. Onze school is een Vreedzame school. Wij vormen een veilige leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen op onze school voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen.

Vereisten

Wat breng je mee?

  • HUMOR; Jij gaat ons team nóg leuker maken
  • ENTHOUSIASME; Wij gaan er allemaal vol voor, dus ook jij zet een stapje extra
  • TEAMPLAYERSMENTALITEIT; Jij ziét mensen en de meerwaarde van verschillende individuen
  • FLEXIBILITEIT; Het gaat soms anders dan gepland..... daar kun jij mee omgaan.
  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma


Reageren of meer informatie?

Je kunt contact opnemen met Klaas de Roij, directeur OBS Holendrecht:
T: + 31 (0)20 453 1549 @: k.deroij@obsholendrecht.nl

Rechtstreeks via deze vacature solliciteren kan natuurlijk ook.


Jouw werkgever

OBS Holendrecht valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)
-Je krijgt Amsterdamtoeslag (€2310,- in 2021-2022)*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO