NEW SCHOOL LEERKRACHTEN GEZOCHT!

Omschrijving

Schooljaar 2024-2025 opent Zonova de deuren van een ‘New School’ in Amsterdam Zuidoost, een nieuw IKC in het gebied Amstel III: IKC De Metropool. Veel moet nog worden bedacht en ontworpen, alles wordt nieuw en vooral eigentijds. Interessant om mee te denken over jouw nieuwe werkplek, concretisering van het onderwijsconcept, kleurstellingen en gebruiksmogelijkheden van het gebouw? Wij nodigen je uit!

Creëer jouw eigen baan. Creëer jouw eigen werkomgeving. Creëer jouw eigen toekomst.


Het onderwijsconcept

Aan de hand van leerlijnen wordt aangesloten bij de persoonlijke leerbehoeften van leerlingen. Er wordt gedifferentieerd gewerkt in groepen waarbij leerlingen worden ingedeeld op niveau/fase van ontwikkeling. De focus ligt op gerichte instructie op basis van niveau van de leerling, op het vergroten van het eigenaarschap van leerlingen door te ‘leren’ leren en door meer inzicht te krijgen in het eigen leerproces door te leren reflecteren en het geven en ontvangen van feedback.

Het plan
De school start op 1 augustus 2024 in het gebouw van de kinderopvang. In het najaar van 2025 wordt de nieuwbouw opgeleverd. Verwachting is dat de Metropool zal uitgroeien naar een omvang van 450 leerlingen. Tot de opening van de Metropool, ga jij werken op een school van Zonova. Ben je helemaal ingeburgerd als je de overstap naar de Metropool maakt! In de tussentijd denk je natuurlijk mee over alles wat er bij het opstarten van een nieuwe school komt kijken. Je neemt plaats in de werkgroep Metropool, om samen met jouw nieuwe team de nieuwe school en jouw nieuwe werkplek vorm te geven. Hoe uniek is dat? De school waar je komt te werken tot jouw overgang naar De Metropool faciliteert dit uiteraard.


Sollicitatieproces
Als je solliciteert, ga je in gesprek met Romina Ferrari. Zij is momenteel directeur op IKC De Ster van Zonova en gaat in 2024 vol enthousiasme aan de slag op de Metropool. Klikt het en kom jij in team Metropool? Dan gaan we samen kijken welke school van Zonova in de tussentijd bij je past. Je hebt daar dan een klikgesprek, want we vinden het heel belangrijk dat iedereen goed op z’n plek zit binnen de stichting. Vervolgens loopt de route zoals bij ieder ander. Meer info of rechtstreeks solliciteren: r.ferrari@ikcdester.nl.

Vereisten

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Affiniteit met gepersonaliseerd onderwijs


Jouw werkgever

De Metropool valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)
-Je krijgt Amsterdamtoeslag (€2310,- in 2021-2022)*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO