Overslaan naar content

Mobiel zoekt leerkracht voor groep 1/2 (0,6-1,0 FTE)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Mobiel

Functieomschrijving

Ben jij gepassioneerd om jonge kinderen te inspireren, te leren en te laten groeien? Heb je een hart voor kleuters en ben je klaar om een belangrijke rol te spelen in hun vroege educatie? Dan is deze vacature als leerkracht bij onze school iets voor jou!


Mobiel

Onze focus ligt op het pedagogisch handelen en daarmee de leermotivatie van de kinderen. Met andere woorden; wat moeten wij doen om ervoor te zorgen dat de kinderen zich bewust zijn van hun leer-en ontwikkelmogelijkheden. We hebben veel aandacht voor de groeimindset en willen dat kinderen kunnen leren van hun fouten. In de groepen 1/2 werken we thema gericht en gebruiken LOGO 3000.  Je werkt nauw samen met de collega’s van de onderbouw en neemt actief deel aan de themavoorbereidingen. Bs Mobiel telt 185 leerlingen verdeeld over 9 groepen. Er zijn drie kleutergroepen. Er heerst een veilige en open sfeer, iedereen is welkom en zowel de teamleden als de leerlingen hebben een multiculturele achtergrond.  


Wij bieden:

• Een warm, hardwerkend en enthousiast team
• Een school waar er een grote focus is op het kind
• Betrokken ouders, geweldige leerlingen

• Goede ondersteuning


Bs Mobiel is onderdeel van de Brede School Zuidoost. De school is goed te bereiken met de metro en parkeren is gratis. Het team bestaat uit ongeveer 30 personen. De werktijden zijn van 8:00 tot 16:30 uur. Voor de leerlingen hanteren wij een continurooster van 8.30 tot 14.05 uur.

Vereisten

Wij vragen:

  • Een onderwijsbevoegdheid
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Een onderzoekende en professionele houding


Jouw werkgever

Mobiel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

  • Je haalt het beste uit jezelf & maakt iedere dag een verschil
  • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*
  • 11% Arbeidsmarkttoelage & €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)


Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw CV en motivatie naar Mira Swaans (directeur):  m.swaans@bsmobiel.nl.


Op locatie
Mobiel

of

Apply with Indeed onbeschikbaar