Management assistent met onderwijshart (0,6 FTE)

Omschrijving

De directie van basisschool Nellestein is op zoek naar een directiesecretaresse/management assistent (HBO) voor drie dagen in de week. 

Je ondersteunt de directeur bij een aantal complexe administratieve taken. Hierbij is het vooral belangrijk dat je inzicht en overzicht behoudt op de gehele organisatie van onze school. Natuurlijk heb je hart voor onderwijs en ben je dol op kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. 


Basisschool Nellestein
Openbare Daltonschool Nellestein is een school in Amsterdam Zuidoost. Op onze school bieden wij onderwijs aan 270 leerlingen. We hebben een voorschool, VVE en werken intensief samen met kinderopvang in ons eigen gebouw. Nellestein is een school die volop in ontwikkeling is. De leerlingen en leerkrachten worden constant uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en hun talenten te ontplooien. Het aanbod is afgestemd op de onderwijsbehoeften van de leerlingen, zodat zij een zo hoog mogelijk resultaat kunnen halen. De kernkwaliteiten van het Daltononderwijs: verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie zijn zichtbaar in het onderwijs.

Vereisten

Je bent stressbestendig en uitmuntend in organiseren en regelen. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, en vindt het leuk om PR-activiteiten van de school te doen. Je bent handig in het maken van roosters, het opstellen van brieven, het nauwkeurig bijhouden van ziekte en vervanging, het aanmaken van contracten in ons administratiesysteem, het bijhouden van de jaarkalender, handboek, websites, het verwerken van informatie in handige overzichten, het coördineren van de jaarbestelling of de naschoolse activiteiten van onze leerlingen, etc. Eigenlijk te veel om op te noemen! 

  • affiniteit met financiën is een pré
  • HBO+ denkniveau is vereist 

Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren. Voor info onze school verwijzen we naar www.nellestein.nl. De inschaling vindt plaats in schaal 7 of 8 afhankelijk van je ervaring. 


Solliciteren of meer informatie?

We kijken uit naar je reactie! Je sollicitatie met motivatiebrief en CV ontvangen we graag per mail voor 01 december 2023. 

@: m.slingerland@nellestein.nl


Jouw werkgever

ODS Nellestein valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.