Management assistent (0,6- 0,8FTE) gezocht!

Omschrijving

Zonova, het bestuur van 19 basisscholen in het altijd bruisende Amsterdam Zuidoost, zoekt een MANAGEMENT ASSISTENT voor 24-32 uur per week. (Beschikbaarheid op vrijdag is een must!)


Communiceren, coördineren, ondersteunen en organiseren zijn taken die helemaal bij jou passen. Ontzorgen is jouw middle name, dat doe jij dan ook volop voor ons MT en de schooldirecteuren. Je bent flexibel, hebt gevoel voor het stellen van prioriteiten en bent in staat snel te schakelen. Je kunt goed in teamverband werken en denkt mee in verbetervoorstellen ten aanzien van de ondersteuning. Je hebt contact met zowel collega's als externen en kunt prima uit de voeten als visitekaartje van Zonova.

Op ons bestuursbureau in Amsterdam Zuidoost deel je je kamer met de secretaresse van het bestuur. Jullie zitten lekker centraal, dus je hebt veel aanspraak. En is dat even niet handig? Dan doe je gewoon de deur dicht. Op het bestuursbureau werken nog 22 andere collega's aan het beste onderwijs voor alle kinderen in Zuidoost.


Takenpakket

Jouw werk is heel veelzijdig, leuk al die afwisseling! Zo ondersteun je het MT en onze directeuren bij heel uiteenlopende werkzaamheden. Van het organiseren van vergaderingen, notuleren en uitwerken van de notulen, tot het verzamelen en verspreiden van relevante informatie en de agenda. Uiteraard ziet alles er keurig en volgens huisstijl uit. Ook ben jij onze Privacy Officer en houd je je dus bezig met AVG. Maar dat is nog niet alles. Je:

 • Coördineert de aanvraag van subsidies en het schrijven van verantwoordingen.
 • Houdt het archief bij en zorgt voor de juiste vastlegging van vastgesteld beleid.
 • Werkt vanuit een jaarkalender en optimaliseert deze, zodat je op tijd processen aanzwengelt.
 • Schrijft (vertrouwelijke) conceptbrieven en -nota's.
 • Ondersteunt bij beleidsvoorbereidende processen, zoals het strategisch beleidsplan.
 • Bewaakt de vastgestelde administratieve procedures, huisstijl en kantoorregels.
 • Werkt nauw samen met de collega’s van het secretariaat.

Vereisten

Jij hebt:

 • MBO 4 werk- en denkniveau.
 • Relevante opleiding of ervaring in een soortgelijke functie.
 • Prima communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Een flexibele en proactieve houding.
 • Een enthousiaste en benaderbare persoonlijkheid.

De diversiteit van ons stadsdeel is jou op het lijf geschreven. Je dompelt je graag onder in verschillende culturen en bent een inhoudelijk betrokken gesprekspartner voor iedereen.


Jouw werkgever

Je komt werken op het bestuursbureau van Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. We zijn een lerende organisatie en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen of buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld. Zo heb je bijvoorbeeld ruim 10 weken verlof, op te nemen in de schoolvakanties. Het bruto maandsalaris bedraagt max. € 3114 o.b.v. 40 uur p.w. Daar komen de vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% nog bij. Je uiteindelijke salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.


Je sollicitatie, met motivatie en CV, kun je tot uiterlijk 5 oktober 2022 sturen aan Janneke Hesselink, directeur Onderwijs en Kwaliteit: j.hesselink@zonova.nl. Voor meer informatie kun je met haar contact opnemen per mail of op telefoonnummer 020 3116464.