Leraarondersteuner met pit (fulltime)

Omschrijving

Omschrijving

Plezier en leren gaan hand in hand op De Tamboerijn, voor het team en voor de kinderen. Wij zijn op zoek naar een leraarondersteuner. Eentje die haarfijn aanvoelt wat de leerkracht nodig heeft en ook af en toe zelf voor de groep kan staan. Jullie doen het samen, de leerkracht en jij!

Wij bieden:

•een warm, hardwerkend en enthousiast team
•een school waar een brede talentontwikkeling van kinderen voorop staat
•betrokken ouders, geweldige leerlingen
•veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling
•een inspirerende en hyperdiverse werkomgeving in een prachtig gebouw
•goede ondersteuning door directie, IB en collega’s

Onze kernwaarden zijn: plezier, ontwikkelen, ontdekken, samenwerken en talentontwikkeling.


De Tamboerijn staat op een mooi plein bij de winkelstraat van Reigersbos. De school is goed te bereiken met de metro en parkeren is gratis. De school heeft ongeveer 400 leerlingen en een team van 40 personeelsleden waaronder vijf onderwijsassistenten. De werktijden zijn van 8:00 tot 16:30 uur. Voor de leerlingen hanteren wij een continurooster van 8.45 tot 14.15 uur.

Vereisten

De collega die wij zoeken:

* Heeft didactische en pedagogische kwaliteiten/ervaring
* Heeft een Hbo-niveau
* Kan zelfstandig zijn/haar lessen inplannen en uitvoeren

* Is communicatief, planmatig, flexibel en heeft humor!


Wil je meer informatie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met José Bijl (j.bijl@detamboerijn.nl), adjunct directeur van de Tamboerijn. Je kunt ook kijken op www.detamboerijn.com.


Jouw werkgever

De Tamboerijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld in de cao PO.