Leraarondersteuner met pit en een glimlach

Omschrijving

Wij zijn voor enkele van onze scholen op zoek naar een leraarondersteuner. Eentje die haarfijn aanvoelt wat de leerkracht nodig heeft en ook niet bang is om af en toe zelf voor de groep te staan. Jullie doen het samen, de leerkracht en jij! 

Wij bieden:

•een warm, hardwerkend en enthousiast team
•een school waar een brede talentontwikkeling van kinderen voorop staat
•betrokken ouders, geweldige leerlingen
•veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling

Onze kernwaarden zijn: LEF, BEVLOGEN EN SAMEN


Hier in Zuidoost zijn wij altijd op zoek naar talent. Dat komt natuurlijk in vele vormen, maar wat jou vooral drijft is de passie voor wat je doet. Jouw intrinsieke drive om iedere dag het beste van jezelf te laten zien, maakt jou tot basisspeler voor iedere groep. Jij ontwikkelt jezelf graag verder en motiveert jouw team en klas hetzelfde te doen, sámen, alleen win je een wedstrijd niet. En niet iedereen is hetzelfde, dus zorg je dat de basis goed staat en iedereen wordt gezien.


Vereisten

De collega die wij zoeken:
* Heeft didactische en pedagogische kwaliteiten/ervaring
* Is bevoegd
* Heeft bij voorkeur HBO-niveau
* Kan zelfstandig zijn/haar lessen inplannen en uitvoeren


Jouw werkgever

Bij Stichting Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)