Leerkrachten gezocht met gezonde dosis zelfreflectie!

Omschrijving

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.


We zoeken een leerkracht voor groep 5 én een leerkracht voor groep 6. Kom jij bij ons een verschil maken?

Werken op basisschool Klaverblad betekent werken op een groene school, flexibel zijn en veel willen investeren in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. De school is gehuisvest in een mooi, nieuw en energiebewust schoolgebouw en heeft 300 leerlingen. De school heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en is volop in beweging. Een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten, evenals ambitie en 'samen de schouders eronder'. Didactiek is een van de pijlers waarop ons onderwijs is gestoeld, veel van onze aandacht gaat uit naar sterk didactisch handelen. 

Wij bieden een leuke werkplek en een fijn, betrokken team. De school heeft een continurooster met lestijden van 8:30-14.00 uur. Het liefst hebben wij een fulltime leerkracht, maar als jij denkt bij ons te passen en je hebt andere wensen, neem dan vooral ook contact met ons op! Wij zoeken  groepsleerkrachten die structuur kunnen bieden en onderwijskundig sterk zijn. Daarnaast kun je prima in een team werken en ben je energiek en flexibel. Je geeft elke dag nieuwe kansen en vindt humor belangrijk. 

Vereisten

Wij vragen:
- Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
- Vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
- Creëren van een veilig pedagogisch klimaat
- Flexibiliteit en invoelingsvermogen
 

Jouw werkgever

Klaverblad valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)
-Je krijgt €2310,- Amsterdamtoeslag*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO