Leerkracht zoekt leuke duo, groep 8 (0,8FTE)

Omschrijving

Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart.

 

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur, maar weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen een veilige omgeving van hechte teams.


Basisschool Mobiel

Basisschool Mobiel is een kleine school (150 leerlingen) in Amsterdam Zuidoost met een mooie mix aan culturen. In de klassen en binnen de teams. We zijn voortdurend in beweging om zo te bouwen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze kinderen, mét oog voor de wereld om ze heen. We hebben een mooie lijn ontwikkeld van zelfstandig werken en effectieve directe instructie voor alle groepen. Dit schooljaar hebben we de focus op de leermotivatie bij kinderen. De groeimindset, dat kinderen in zichzelf geloven en dat ze steeds kunnen verbeteren en ontwikkelen, stimuleren we met allerlei werkvormen en activiteiten. Het werkt! En dat maakt de ouders, de kinderen én ons enorm trots.

 

Jij krijgt:

  • Een leuke groep 8 (18 kinderen)
  • Een fijne duo-collega die al een paar jaar bij ons op school is
  • Heel veel dankbaarheid en energie!

Onze scholen komen ook in aanmerking voor de "Grotestedenbonus" voor leerkrachten, welke kan oplopen tot €2500,- op jaarbasis.

Vereisten

Wij vragen:

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen


Jouw werkgever

De Mobiel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.


Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan direct!
Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Annelies Buurmeijer, directeur Basisschool Mobiel, voor meer informatie.
Telefoon: 020 6973735 / 06 48897239
E-mail: directie@bsmobiel.nl