Leerkracht onderbouw met plezier in leren! (Fulltime)

Omschrijving

Vanaf januari 2024 zoeken onze kleuters een specialist in de onderbouw. Iemand met fantasie en oog voor de leerlijn. Jij creëert graag een rijke leeromgeving, zodat er een stevige basis wordt gelegd. Natuurlijk heb je ook oog voor grote en kleine problemen, want leerkracht in de onderbouw is een vak apart. Wij zoeken een betrokken, enthousiaste collega om onze onderbouw te versterken.


Jij

Je denkt in kansen en oplossingen en werkt graag samen. Je houdt van structuur, maar bent flexibel genoeg om mee te gaan met wat de dag jou brengt. Communicatief ben je sterk en je hebt een gezonde dosis humor. Uiteraard zijn jouw pedagogische en didactische vaardigheden sterk ontwikkeld.


Wij

De Tamboerijn heeft ruim 400 leerlingen en 50 medewerkers. Je kunt rekenen op een hecht team van collega's om je heen, waaronder; leerkrachten, leerkrachtondersteuners, onderwijsassistenten, intern begeleiders en een orthopedagoog. We bieden jou begeleiding en ondersteuning waar nodig, maar geven je ook graag de ruimte. We zijn nieuwsgierig naar jouw talenten, inbreng en ideeën, want ieder perspectief is anders en vooral interessant. Zo leren we van en met elkaar.

Het gebouw van de school is recent gerenoveerd. De school staat op een mooi plein in het centrum van Reigersbos. Op de woensdagen is er een gezellige markt bijna voor de deur. De school is goed te bereiken met de metro en parkeren is gratis.

Het gebouw is ontworpen rond drie leerpleinen. De onderbouwklassen zijn samen met een voorschoolklas rond één leerplein gesitueerd. De onderbouw bestaat momenteel uit vier groepen en vanaf januari 2024 is er een vijfde groep, een opstartgroep met de instromende kleuters.

Vereisten

Wij vragen:
- Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
- Recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
- Het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat
- Flexibiliteit en sociale vaardigheden, zoals relativerings- en invoelingsvermogen

Meer informatie vind je op onze website of neem contact op met José Bijl (adjunct-directeur). Je sollicitatie met motivatie kun je mailen naar: directie@detamboerijn.nl o.v.v. Sollicitatie. Wil je de school een keer bezoeken voordat je solliciteert? Je bent van harte welkom, maak je eerst even een afspraak? Zetten wij de koffie klaar.


Jouw werkgever

De Tamboerijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De extra's van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage

-Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag (naar rato WTF)*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO