Leerkracht onderbouw met ontwikkelvisie! (0,6-1FTE)

Omschrijving

Onze kleuters zoeken een specialist in de onderbouw. Iemand met een rijke fantasie, oog voor de leerlijn en onderlegd in ontwikkelpsychologie. Jij creëert met gemak een rijke leeromgeving, zodat er een stevige basis wordt gelegd. Natuurlijk heb je ook oog voor grote kleine problemen. Leerkracht in de onderbouw is een vak apart.
Jij helpt jouw eigen groep kleuters met hun ontwikkeling, vanaf hun start op de basisschool. Samen bouwen aan respect voor elkaar in een veilige, warme omgeving. Behoeften zien en herkennen. Alles voor die glimlach! Jij legt, samen met de ouders, de fundering voor deze nieuwe burgers.

Basisschool Onze Wereld

Onze Wereld is een fijne school met een prettig pedagogisch klimaat. De resultaten op de gebieden taal/lezen & rekenen zijn boven de norm van de onderwijsinspectie. De school telt ongeveer 180 leerlingen, een aantal dat de afgelopen jaren is toegenomen. Medio 2026 verhuist de school naar een nieuw te bouwen locatie in het Nelson Mandela Park.


Vereisten

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
-Sterke pedagogische vaardigheden en/of de bereidheid hier in te investeren
-Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden
-Flexibiliteit en samenwerking zijn termen waarin je je herkent


Interesse?

Ben jij iemand die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de school en heb je affiniteit met de jongste basisschoolleerlingen? Ben je ook nog eens een teamplayer? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt je richten tot Ron van de Meent, directeur Onze Wereld, via: r.vandemeent@bsonzewereld.nl of 0640285567.


Jouw werkgever

Onze Wereld valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De bonussen van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage

-Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost voorstellen!*
*regelingen voor bevoegde leerkrachten PO