Leerkracht nieuwkomers met ervaring!

Omschrijving

Wij zoeken een ervaren leerkracht voor onze nieuwkomers. De leeftijd van de nieuwkomers is 6 t/m 12 jaar, dus ervaring met verschillende leerlijnen is prettig. Wel leuk, die afwisseling en het vele schakelen. Daarbij heb je ook nog eens fijne collega's die jou de nodige begeleiding kunnen bieden. Vanwege uitval kun je per direct starten!


OBS Bijlmerhorst

OBS Bijlmerhorst is een openbare school, iedereen is welkom! Ouders zijn erg belangrijk voor ons. Alleen samen kunnen we de kinderen een stap vooruit helpen in hun ontwikkeling, en een fijne schooltijd bezorgen. Onze school is te typeren als een modern traditionele school, met een veilig pedagogisch klimaat en een gevarieerd team van uitmuntende professionals. Samen willen wij het beste voor onze leerlingen.
Wij werken elke dag hard om, samen met de ouders, de kinderen een stap vooruit te helpen in hun ontwikkeling. Ons onderwijs krijgt richting, en kenmerkt zich, door een aantal kernwaarden. Op die manier zetten wij in op de ontwikkeling van sterke basisvaardigheden.

Onze kernwaarden zijn: Ambitieus, Betrokken, Respect, Zelfredzaamheid en Zelfreflectie.

Vereisten

Wat vragen wij?

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
-Ervaring in een soortgelijke functie/met NT2 onderwijs


Jouw werkgever

De Bijlmerhorst valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)
-Je krijgt €2310,- Amsterdamtoeslag*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO