Leerkracht middenbouw met verbindend talent (0,8 - 1 FTE)

Omschrijving

Wij zoeken een nieuwe collega voor onze middenbouw. Een echte teamplayer die de verbinding zoekt en ook vindt. Met leerlingen en met collega's. Je staat stevig in jouw schoenen, weet waar je heen wilt en differentieert van nature. Je doet alles met een grote glimlach, want onderwijs is jouw grote passie. Haal jij volgend schooljaar het beste uit jezelf?


Achtsprong

Basisschool Achtsprong is een basisschool op levensbeschouwelijke grondslag in Amsterdam Zuidoost, gehuisvest in een redelijk nieuw schoolgebouw met een rustige uitstraling. Dit schoolgebouw biedt alles om passend onderwijs mogelijk te maken. Voor de tweeënhalf tot vierjarigen is er de voorschoolse opvang, deze wordt verzorgd door Hoky Poky. Naast de reguliere groepen wordt er onderwijs geboden in een schakelklas 3 en de Spurtgroep. We werken veel met muziek en vanaf groep 5 doen onze leerlingen mee aan het leerorkest. 

Alle groepen hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de multifunctionele ruimte in de school. Dit is een techniek en creativiteitsruimte, mediawijsheid versus ouderkamer en een ruimte voor muziek en dans. Deze ruimtes worden na schooltijd gebruikt voor de brede school activiteiten.

Wij hanteren op Achtsprong een continurooster, het vijf-gelijke-dagenmodel.

Vereisten

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden


Reageren of meer informatie?
Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Mia O'Niel:
e-mail: directie@achtsprong.nl

Tel: 020 6967257


Jouw werkgever
De Achtsprongt valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze scholen komen in aanmerking voor de individuele "Grotestedenbonus" voor leerkrachten, welke kan oplopen tot €2300,- op jaarbasis.