Leerkracht middenbouw (2FTE!)

Omschrijving

Onze school groeit, daarom zijn wij op zoek naar 2 leerkrachten voor onze middenbouw, die beiden voor minimaal 4 dagen per week ons team komen versterken. Je onderschrijft onze visie en helpt mee om het onderwijsproces goed vorm te geven.


Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs en het begeleiden van kinderen en bent ook nog eens de motor van de pedagogische en/of didactische vernieuwingen van het onderwijs. Andere leerkrachten zien jou als voorbeeld en je bent op de hoogte van de onderwijsontwikkelingen en ontwikkelingen in de samenleving. Je analyseert wat de gevolgen hiervan zijn voor eigen onderwijs en de school en speelt hier op in. Je hebt een actieve rol bij de implementatie van onderwijsvernieuwingen.


OBS De Blauwe Lijn

Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne, middelgrote basisschool, met ruim 310 leerlingen en 16 groepen. Hier wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Dat doen wij o.a. door te werken met de methodiek van stichting LeerKRACHT: elke dag samen een klein beetje beter. We geven passend onderwijs, samen zorgen wij dat leerlingen onderwijs op maat krijgen. Wij zijn continue in beweging en geloven dat goede prestaties realiseren veel beter gaat als dat met plezier gebeurt. De Blauwe Lijn doet vanaf 1 augustus 2020 mee met een pilot met het flexibel invullen en organiseren van de onderwijstijd. Wij mogen afwijken van de normale vakanties, dus op de Blauwe Lijn zijn de leerlingen 46 weken per jaar welkom. De school is twee weken met kerst dicht en middelste vier weken in de zomervakantie.


Het team van de Blauwe Lijn stimuleert de leerling talenten breed te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces. Onderzoekend leren, onderwijs in samenhang, kennis en vaardigheden, feedback en dialoog zijn belangrijke sleutelwoorden. 

Wij geloven dat de kwaliteit van onze school goed is en de school de eigen gestelde ambities in de praktijk overtuigend waar heeft gemaakt. Dit is door de inspectie bevestigd met het predicaat ''Goed''!


Extra's!

  • Woon je niet in omgeving Zuidoost, dan kunnen wij je helpen met reguliere huisvesting (huur) d.m.v. een samenwerking met Rochdale
  • Dit schooljaar heb je recht op de Amsterdamtoeslag van €2310,- naar rato WTF
  • Tijdens de duur van de NPO-gelden heb je recht op de arbeidsmarkttoeslag van minimaal 5%


Jij bent een professional die:

· affiniteit en ervaring heeft met onze doelgroep

· didactische- en pedagogische kwaliteiten heeft

· ervaring heeft met verminderen van taalachterstanden

· bekend is met de methode ”Alles-in-1’’ of je hierin wil verdiepen

· op zijn/haar handen kan zitten, zodat de leerlingen tot onderzoekend leren komen

· gericht is op samenwerking

· doorzettingsvermogen heeft

· flexibel is en communicatief vaardig

• integer en verbindend is en een relatie wil opbouwen met de kinderen en ouders

• ervaring heeft met het werken in Amsterdam Zuidoost (is een pré)


Wij bieden een enthousiast lerend team, enthousiaste leerlingen en ouders, een interessante uitdaging en goede bereikbaarheid van jouw werkplek. De trein, metro en bus rijden om de hoek en je kunt bij ons gratis parkeren.

Vereisten

Wij vragen:

- HBO+ werk- en denkniveau

- Brede en/of gespecialiseerde theoretische en praktische vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden

- inzicht in de ontwikkel- en leerlijnen

- ICT-vaardigheden


Interesse?

Jouw sollicitatie met CV kun je zo spoedig mogelijk per e-mail sturen naar De Blauwe Lijn t.a.v. Els Ranzijn, e.ranzijn@deblauwelijn.nl . Het sollicitatiegesprek zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden.