Leerkracht met open armen en vizier, groep 1/2

Omschrijving

We zoeken op de Brink per 1 januari 2021 een enthousiaste collega voor onze groep 1/2. Invulling fulltime of parttime, dagen in overleg met jou.


De Brink

IKC De Brink kent een jong, enthousiast en ambitieus team, gericht op het geven van modern en aantrekkelijk onderwijs. Naast de reguliere groepen in de onderbouw hebben we ook een groeiklas voor twee dagdelen in de week. In deze kleine groep krijgen kwetsbare kleuters extra ondersteuning in sociaal emotionele ontwikkeling, taalvaardigheid en taakgerichtheid.

We werken met de methodiek van Stichting LeerKracht. Samen lessen voorbereiden, regelmatig bij elkaar een les bekijken aan de hand van haalbare doelen. Dat is bij ons routine. De inspectie heeft de school recent het predicaat “GOED” gegeven. Met name professionele samenwerking van het team en kwaliteitscultuur zijn benoemd als sterke punten.

We geloven in de talenten van onze leerlingen. We werken samen met onze vakdocenten ( muziek, beeldende vorming, bewegingsonderwijs en drama) en specialisten ( logopedie, ergotherapie, gedragsspecialist) aan een breed aanbod, dat elk kind uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Onze school ligt in Amsterdam Zuidoost. Team, ouders en leerlingen vormen een gemeenschap rondom de school met een rijkdom aan diversiteit en verschillende culturen. We vormen samen met welzijnsorganisatie Swazoom en KDV Buddies een IKC.

Bij de school kan gratis geparkeerd worden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Gemeente Amsterdam en het bestuur van Stichting Zonova bieden een verhoogde en uitgebreide reiskostenvergoeding

Vereisten

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden 


Wij zoeken een leerkracht met ambitie, die niet bang is feedback te geven en te ontvangen. Eerder beginnen of een dag meelopen om de sfeer te proeven? Dat kan altijd.


Reageren of meer informatie?

Annemieke de Droog, directeur de Brink: a.dedroog@debrink.com / 0623659942 
Halouma Kanouch, adjunct directeur de Brink: h.kanouch@debrink.com / 0643004695

Jouw werkgever

De Brink valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege COVID 19). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.