Overslaan naar content

Leerkracht met ontwikkelvisie!

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Zonova

Functieomschrijving

Bij Zonova vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. Dat je kunt laten zien wie je bent. Wij bieden je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, zodat je kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf. Alleen dan kun je je leerlingen helpen hetzelfde te doen. Geef de toekomst door!


Ben jij een (ervaren) leerkracht met enorme passie voor het vak, gedreven om ieder kind echt te zien en een eerlijke kans te bieden op een goede basis en toekomstperspectief? Sta je stevig in je schoenen, maar flexibel genoeg om de diverse en dynamische wereld van Zuidoost te omarmen? Leer dan met ons mee.


Op verschillende Zonovascholen zoeken wij leerkrachten. Vacatures voor nu, voor de toekomst, van tijdelijke aard en vaste betrekkingen. Aantal dagen en startdatum in overleg. Zo leren we samen verder!


De bonus van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je bent iedere dag van betekenis
-Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage ('22-'23, percentage '23-'24 nog niet bekend)
-Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag (naar rato WTF)*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO

Vereisten

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
-Sterke pedagogische vaardigheden en/of de bereidheid hier in te investeren
-Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden
-Flexibiliteit en samenwerking zijn termen waarin je je herkent


Jouw werkgever: Zonova

Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Op locatie
Zonova

of

Apply with Indeed onbeschikbaar