Leerkracht met coachende rol

Omschrijving

Wij zoeken iemand die bij ons aan de slag wil als coach/mentor voor al onze collega's in opleiding én als leerkracht. Fijn die afwisseling! De ene dag begeleid je een starter, de volgende dag coach je een LIO'er. En dan draai je ook nog 2 dagen in de week je eigen groep. 

Jij bent dus ervaren binnen basisonderwijs én onderlegd in het coachen van collega's. Jouw collega's vinden het andersom ook fijn om door jou gecoacht te worden, zo leer je samen verder. Maar wel met je voeten in de klei, dus je combineert deze functie als vanzelfsprekend met enkele dagen voor de klas staan. 


Achtsprong

Basisschool Achtsprong is een basisschool op levensbeschouwelijke grondslag in Amsterdam Zuidoost, gehuisvest in een redelijk nieuw schoolgebouw met een rustige uitstraling. Het schoolgebouw biedt allerlei mogelijkheden om passend onderwijs te realiseren.

Voor de tweeënhalf tot vierjarigen is er de voorschoolse opvang, deze wordt verzorgd door Hoky Poky. Naast de reguliere groepen wordt er onderwijs geboden in een schakelklas 3 en de Spurtgroep. We werken veel met muziek en vanaf groep 5 doen onze leerlingen mee aan het leerorkest. Na een periode van uitproberen kiezen zij voor één muziekinstrument, dat ze tot en met groep 8 iedere week beter leren bespelen. We werken in de meeste groepen met chromebooks, onze kleuters maken gebruik van iPads.

Alle groepen hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de multifunctionele ruimte in de school. Voor techniek, iets creatiefs, als ouderkamer of als ruimte voor muziek en dans. Na schooltijd worden deze ruimtes worden gebruikt voor de brede school activiteiten.


Wij hanteren op Achtsprong een continurooster, het vijf-gelijke-dagenmodel.

Vereisten

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden
  • Een open en betrokken houding
  • Ervaring in het coachen/begeleiden van (bijna) leerkrachten


Reageren of meer informatie?

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Mia O'Niel:

e-mail: directie@achtsprong.nl                  Tel: 020 6967257


Jouw werkgever

De Achtsprong valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.