Leerkracht met affiniteit voor kids met speciale onderwijsbehoeften (gr. 1/2)

Omschrijving

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur, maar weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen de veilige omgeving van een hecht team.

Wij zoeken een leerkracht groep 1/2, specifiek voor de maandag, dinsdag en woensdag.


De Van Houteschool
De Van Houteschool, afgekort VHS of de Van Houte, is een school voor speciaal basisonderwijs in Amsterdam Zuidoost. ‘Samen een brug naar de toekomst’ is de gezamenlijke ambitie van het team van de VHS. Medewerkers maken zich sterk om samen met ouders en leerlingen naar oplossingen te zoeken voor problemen die zich voordoen in de ontwikkeling van de leerling. Wij vinden het van groot belang dat elke betrokkene daarin een rol speelt. De VHS is de onderwijsdeskundige, de ouders zijn ervaringsdeskundigen en de leerling is degene waar het om draait. Samen met ouders bieden wij leerlingen met speciale onderwijsbehoeften de mogelijkheid op een mooie toekomst, passend bij de individuele mogelijkheden en talenten.


Jij krijgt:

 • Heel veel dankbaarheid en energie
 • Een hecht team van kundige collega’s
 • Amsterdam Toeslag bevoegd leerkrachten ('21-'22) van €2310,- naar rato WTF

Vereisten

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Ervaring met jonge risico leerlingen
 • Liefst ervaring in so/sbo en kleuteronderwijs
 • Heel veel relativeringsvermogen en humor :-)
 • Goed in contact met ouders die ook begeleiding nodig hebben
 • Ervaring met KIJK en in staat een mix van EDI 2.0 en spelenderwijs leren aan te bieden
 • Verbindend tussen onze voorschool plus en de vroegschool
 • Heel veel energie, maar vanuit rust gewoon knettergoed onderwijs neerzetten!


Jouw werkgever
De Van Houteschool valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


Ga jij de uitdaging aan?
Solliciteer dan direct! Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Desiree Middelkoop, directeur Van Houteschool, voor meer informatie.

Telefoon: 020 6974656
E-mail: d.middelkoop@vanhouteschool.nl