Leerkracht MB / BB die de verbinding zoekt

Omschrijving

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.


Wij zoeken een nieuwe collega voor onze middenbouw of bovenbouw. Een echte teamplayer die de verbinding zoekt en ook vindt. Met leerlingen en met collega's. Je staat stevig in jouw schoenen, weet waar je heen wilt en differentieert van nature. Je doet alles met een grote glimlach, want onderwijs is jouw grote passie. Haal jij volgend schooljaar het beste uit jezelf?


Achtsprong

Basisschool Achtsprong is een basisschool op levensbeschouwelijke grondslag in Amsterdam Zuidoost, gehuisvest in een redelijk nieuw schoolgebouw met een rustige uitstraling. Dit schoolgebouw biedt alles om passend onderwijs mogelijk te maken. Voor de tweeënhalf tot vierjarigen is er de voorschoolse opvang, deze wordt verzorgd door Hoky Poky. Naast de reguliere groepen wordt er onderwijs geboden in een schakelklas 3 en de Spurtgroep. We werken veel met muziek en vanaf groep 5 doen onze leerlingen mee aan het leerorkest.

Alle groepen hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de multifunctionele ruimte in de school. Dit is een techniek en creativiteitsruimte, mediawijsheid versus ouderkamer en een ruimte voor muziek en dans. Deze ruimtes worden na schooltijd gebruikt voor de brede school activiteiten.

Wij hanteren op Achtsprong een continurooster, het vijf-gelijke-dagenmodel.

Vereisten

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden


Reageren of meer informatie?
Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Mia O'Niel:
e-mail: directie@achtsprong.nl

Tel: 020 6967257


Jouw werkgever
De Achtsprong valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao. Over de voordelen van het werken in Amsterdam Zuidoost vertellen we je graag persoonlijk!


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

  • Je maakt iedere dag een verschil
  • Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)
  • Je krijgt Amsterdamtoeslag (€2310,- in 2021-2022)*
  • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO