Leerkracht groep 8 met focus op groei

Omschrijving

Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart.


Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur, maar weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen een veilige omgeving van hechte teams.


Polsstok

Basisschool Polsstok is de spil van de wijk. Onze school richt zich, samen met de ouders/verzorgers, op het verzorgen van optimale ontwikkelingskansen voor alle leerlingen. Zowel de cognitieve, creatieve, culturele en de sociaal- emotionele ontwikkeling hebben een vaste plaats binnen het brede talent ontwikkelingsprogramma van Polsstok. 

Ons team is jong en volop in ontwikkeling, net als de school. Wil jij meedenken over visie, ons brede school aanbod en heel veel meer? Kom dan een kop koffie drinken, dan praten we verder!


Jij krijgt:

  • De kans om echt iets te betekenen daar waar het nodig is
  • Alle ruimte voor jouw eigen ontwikkeling
  • Heel veel dankbaarheid en vertrouwen
  • Superleuke collega's

Vereisten

Wij vragen:

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen


Jouw werkgever

Polsstok valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld. 


De extra's van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-In schooljaar '23-'24 wordt de Arbeidsmarkttoelage wederom uitgekeerd. Het percentage is nog niet bekend.

-Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag (naar rato WTF)*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO