Leerkracht gr. 1/2 (1FTE)

Omschrijving

IKC de Brink zoekt een ervaren kleuterleerkracht die samenwerken binnen de VVE belangrijk vindt. Een leerkracht met sterke didactische en pedagogische vaardigheden en een open houding.

Het is fijn wanneer je ervaring hebt met het werken aan de hand van de thema’s van kleuterplein en het observatiesysteem Kijk!, maar je hoeft niet alles te kunnen, onze kleuters krijgen ook les van specialisten. Zo hebben we een gymleerkracht en een muziekdocent, dat geeft ruimte aan onze groepsleerkrachten.


De Brink

Op IKC de Brink werken we met Ruimte voor Regie, in de vakantie werk je een aantal dagen op de vakantieschool, daarna kun je deze dagen buiten de reguliere schoolvakantie opnemen. We vertellen hier met plezier meer over. We hebben een jong team en we leiden veel nieuwe medewerkers op, je kan de energie voelen als wij over onderwijs praten en dit samen ontwikkelen. 


Onze school ligt in Amsterdam Zuidoost. Team, ouders en leerlingen vormen een gemeenschap rondom de school met een rijkdom aan diversiteit en verschillende culturen. We vormen samen met welzijnsorganisatie Swazoom en KDV Buddies een IKC.

Bij de school kan gratis geparkeerd worden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Gemeente Amsterdam en het bestuur van Stichting Zonova bieden een verhoogde en uitgebreide reiskostenvergoeding

Vereisten

Wij vragen:
- in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
- recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
- het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat
- flexibiliteit en sociale vaardigheden zoals relativerings- en invoelingsvermogen
 

Reageren of meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid Limmen, directeur IKC De Brink:
e-mail: a.limmen@ikcdebrink.nl

Tel: 020 697 2685


Jouw werkgever
IKC De Brink valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.