Leerkracht BB met groene vingers (0,8 - 1 FTE)

Omschrijving

Werken op basisschool Klaverblad betekent werken op een groene school, flexibel zijn en veel willen investeren in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. De school is gehuisvest in een mooi nieuw energiebewust schoolgebouw en heeft 300 leerlingen. De school heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en is volop in beweging. Een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten van de school. Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw.

Wij bieden een leuke werkplek en een fijn, betrokken team! De school heeft een continurooster met lestijden van 8:30-14.00 uur. Het liefst hebben wij een fulltime leerkracht, maar schroom niet om contact op te nemen als je je herkent in de korte profielbeschrijving en niet fulltime beschikbaar bent. De kleutergroepen werken met de Piramide-methode.

Wij zoeken een groepsleerkracht die structuur kan bieden en onderwijskundig sterk is. Daarnaast in een team kan samenwerken, energiek en flexibel is, maar ook humor heeft en elke dag nieuwe kansen geeft.

Vereisten

Wij vragen:
- in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
- recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
- het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat
- flexibiliteit en sociale vaardigheden zoals relativerings- en invoelingsvermogen
 

Jouw werkgever

Klaverblad valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze scholen komen in aanmerking voor de individuele "Grotestedenbonus" voor leerkrachten, welke kan oplopen tot €2300,- op jaarbasis.