Leergierige leerkracht groep 3

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.


Wij zoeken een groepsleerkracht voor groep 3. Een echte teamplayer die openstaat voor het geven én ontvangen van feedback. Zo leren we van en met elkaar. Je bouwt mee aan onze school en steekt jouw passie voor lesgeven niet onder stoelen of banken. Dat hoeft ook niet, wij denken er net zo over! 


Klaverblad

Werken op basisschool Klaverblad betekent werken op een fijne plek binnen een hecht en betrokken team, waar iedereen wil investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze school is gehuisvest in een energiebewust schoolgebouw en heeft ca 250 leerlingen. We hebben veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en zijn volop in beweging. Een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten op Klaverblad. We hebben een continurooster met lestijden van 8:30-14.15 uur.

Vereisten

Wij vragen:
- Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
- Recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
- Het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat
- Flexibiliteit en sociale vaardigheden zoals relativerings- en invoelingsvermogen
 

Jouw werkgever

Klaverblad valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De extra's van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-In schooljaar '23-'24 wordt de Arbeidsmarkttoelage wederom uitgekeerd. Het percentage is nog niet bekend. 

-Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag (naar rato WTF)*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO