Overslaan naar content

Kleuterleerkracht met EDI skills gezocht! (0,8 -1,0 FTE)

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Klaverblad

Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd door het onderwijs aan jonge kinderen en wil je een verschil maken in hun ontwikkeling? Ben je bedreven in het implementeren van educatieve technologieën en heb je affiniteit met thematisch leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als kleuterleerkracht bij onze school ben je verantwoordelijk voor het creëren van een stimulerende en inclusieve leeromgeving voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar oud. Je zult samenwerken met een team van enthousiaste collega's en deel uitmaken van een inspirerende onderwijsgemeenschap.

Het Klaverblad

Het Klaverblad is een school van Stichting ZONOVA. Wij zijn een school op basis van levensbeschouwelijke grondslag. Sinds 2012 is de school in een nieuw gebouw in de Bijlmer (Amsterdam-Zuidoost) gehuisvest. Onze school staat voor modern, aantrekkelijk en eigentijds onderwijs, gericht op een veilige sfeer voor leerlingen, waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor de kwaliteit van ons onderwijs. Het onderwijs wordt verzorgd door een betrokken team en waar kinderen met plezier naar school gaan. Het team van het Klaverblad bestaat momenteel uit elf klassen met groepsleerkrachten en onderwijsassistenten, een directeur, een adjunct-directeur, twee intern begeleiders (IB'ers), een conciërge en een parttime administratief medewerker. Circa 250 (april '24) leerlingen volgen onderwijs bij ons (sept. 2023). Ook is er een voorschool aanwezig in het pand, namelijk Kofi Né Ama. Hier kunnen de peuters starten voor zij naar de basisschool gaan. Er is nauw contact tussen de school en de voorschool, zodat we de overgang van peuter naar kleuter zo goed mogelijk plaatsvindt. Naast dat wij goed onderwijs verzorgen, kijken we ook altijd naar waar het beter kan. Daarbij kijken wij niet alleen naar het onderwijs, maar zijn wij ook scherp gericht op open en eerlijke communicatie naar ouders, collega’s en leerlingen. We willen goed met elkaar samenwerken en dat vraagt een investering van ons allemaal. Dit doen we graag, want onze school staat voor een pedagogisch fijne sfeer. Wij zijn een Vreedzame school.

Vereisten

Functieomschrijving:

 • Integreren van thematisch leren in het curriculum om de betrokkenheid en het begrip van de kinderen te vergroten.
 • Gebruikmaken van Educatieve Digitale Instrumenten (EDI) om het leren te verbeteren en differentiatie te ondersteunen.
 • Creëren van een veilige en ondersteunende leeromgeving waarin alle kinderen zich gewaardeerd voelen en hun unieke talenten kunnen ontwikkelen.
 • Samenwerken met collega's en ouders/verzorgers om de algehele groei en ontwikkeling van de kinderen te ondersteunen.


Verantwoordelijkheden:

 • Het voorbereiden en geven van gestructureerde en duidelijke lessen volgens het EDI model.
 • Samenwerken met collega's en ouders/verzorgers om de voortgang van elke leerling te bespreken en te ondersteunen.
 • Het bieden van een inclusieve omgeving waar respect, begrip en samenwerking worden aangemoedigd.
 • Analyseren van leerlingresultaten en het ontwikkelen van gerichte onderwijsplannen die aansluiten bij individuele onderwijsbehoeften.


Kwalificaties:

 • Afgeronde PABO-opleiding (of vergelijkbaar) met specialisatie in het basisonderwijs.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met collega's, ouders en externe belanghebbenden.
 • Positieve en proactieve houding ten opzichte van het onderwijs en de ontwikkeling van kinderen.


Wat bieden wij:

 • Een inspirerende werkomgeving binnen een hecht team van enthousiaste professionals.
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
 • Een uitdagende rol waarin je een verschil kunt maken in het leven van kinderen.
 • Bij het Klaverblad zijn we gedreven door onze kernwaarden: Samen, Verantwoordelijkheid, Passie en Betrouwbaarheid.


Jouw werkgever: Zonova
Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

 • Je haalt het beste uit jezelf & maakt iedere dag een verschil
 • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*
 • 11% Arbeidsmarkttoelage & €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)


Wil jij aan de slag op een school waar je wordt uitgedaagd een verschil te maken? Bij een stichting die jou daarvoor ook de ruimte geeft en je zelfs een handje helpt als je dat wilt? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar:


Roel Meijerink
r.meijerink@bsklaverblad.nl     Telefoon: 020-6950062

Op locatie
Klaverblad

of

Apply with Indeed onbeschikbaar