Jij bent onze nieuwe IB'er! (0,6 fte)

Omschrijving

Jij doet net even dat stapje extra voor de kinderen die jij begeleidt. Of nog niet begeleidt, maar waarvan jij ziet dat ze jouw superkrachten kunnen gebruiken. Jij maakt echt het verschil! Je hebt te maken met een grote diversiteit aan culturen en achtergronden, dynamiek ten top. Buiten jouw afgeronde lerarenopleiding, ben je er ook op getraind om de behoeften van de kinderen echt te zien en daar naadloos op in te spelen. Je weet wat je kunt inzetten om de kinderen net dat beetje extra te bieden en weet welke instanties je voor wat kunt benaderen. Maar bovenal heb je hart voor kinderen, onderwijs en ontwikkeling en dat mag iedereen weten. 


We zoeken een IB'er met affiniteit en ervaring binnen de onderbouw (gr 1 t/m 4)  of  bovenbouw (gr 5 t/m 8), die zowel op zorg als op inhoud kan sturen. Voor de onderbouw is het mooi meegenomen als je kennis hebt van BOSOS en over de VVE. Voor de bovenbouw is het mooi meegenomen als je kennis hebt van de kernprocedure  en weet hoe het is om kansrijk te adviseren. Er staat een sterke IB'er naast je die de overige groepen en nieuwkomers doet, fijn om samen te kunnen sparren.


OBS Bijlmerhorst
Openbare basisschool Bijlmerhorst is een fijne, kleine basisschool, met ruim 200 leerlingen en 11 groepen. Daarnaast hebben we een Day a Weekschool en wordt er nauw samengewerkt met de inpandige VVE en kinderopvang. Volgend schooljaar start er ook een inpandig opleidingsinstituut waarin wij, in samenwerking met basisschool de Polsstok, onze toekomstige collega’s opleiden via zij-instroom. Obs Bijlmerhorst heeft veel expertise in het begeleiden en coachen van leerkrachten. Daarbij wordt er intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Dat doen wij o.a. door te werken met de methodiek van stichting LeerKRACHT: elke dag samen een klein beetje beter. Vorig jaar zijn we gestart met een professionaliseringstraject rondom het EDI-model en werken volgend schooljaar aan het verbeteren van ons leesonderwijs. We zijn dus continue in beweging en geloven dat goed presteren veel beter gaat als dat met plezier gebeurt. Dat kan alleen als de leerkracht de ‘vaardigheden’ heeft om leerlingen op een adequate wijze aan te spreken.

Vereisten

Jij brengt mee:

- kennis van Parnassys

- goede communicatieve eigenschappen

- een flexibele, onderzoekende houding

- een diploma IB-er of PABO-diploma aangevuld met master SEN / studie Orthopedagogiek

- bereidheid om incidenteel een groep op te vangen

- brede ervaring als groepsleerkracht

- zelfreflectie


Sollicitatie informatie
Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Doanh Doanh Truong, directeur OBS Bijlmerhorst op: directie@bijlmerhorst.nl of 020 690 81 86. Je kunt je motivatiebrief en CV sturen naar directie@bijlmerhorst.nl


Jouw werkgever
Bijlmerhorst valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao. Over de voordelen van het werken in Amsterdam Zuidoost vertellen we je graag persoonlijk!


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

  • Je maakt iedere dag een verschil
  • Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage 
  • Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag (naar rato WTF)