Jij bent onze nieuwe IB'er!

Omschrijving

Voor verschillende basisscholen van Zonova zoeken wij INTERN BEGELEIDERS.

Jij doet net even dat stapje extra voor de kinderen die jij begeleidt. Of nog niet begeleidt, maar waarvan jij ziet dat ze jouw superkrachten kunnen gebruiken. Jij maakt echt het verschil! Je hebt te maken met een grote diversiteit aan culturen en achtergronden, dynamiek ten top. Buiten jouw afgeronde lerarenopleiding, ben je er ook op getraind om de behoeften van de kinderen echt te zien en daar naadloos op in te spelen. Je weet wat je kunt inzetten om de kinderen net dat beetje extra te bieden en weet welke instanties je voor wat kunt benaderen. Maar bovenal heb je hart voor kinderen, onderwijs en ontwikkeling en dat mag iedereen weten.

Vereisten

Jij brengt mee:

- kennis van Parnassys

- goede communicatieve eigenschappen

- een flexibele, onderzoekende houding

- een diploma IB-er of PABO-diploma aangevuld met master SEN / studie Orthopedagogiek

- bereidheid om incidenteel een groep op te vangen

- brede ervaring als groepsleerkracht

- zelfreflectie


Jouw werkgever: Zonova

Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (ivm COVID 19 op dit moment niet uitvoerbaar). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.


Wil jij aan de slag op een school waar je wordt uitgedaagd een verschil te maken? Bij een stichting die jou daarvoor ook de ruimte geeft en je zelfs een handje helpt als je dat wilt? 
Solliciteer dan direct!