INTERN BEGELEIDER voor de onderbouw (0,8 - 1 FTE)

Omschrijving

Jij doet net even dat stapje extra voor de kinderen die jij begeleidt. Of kinderen die je nog niet begeleidt, maar waarvan jij ziet dat ze jouw superkrachten kunnen gebruiken. In Amsterdam Zuidoost maak jij echt het verschil!

Je hebt te maken met een grote diversiteit aan culturen en leefomstandigheden. Buiten jouw relevante opleiding tot intern begeleider, ben je er ook op getraind om de behoeften van de kinderen echt te zien en daar in overleg met de leerkracht op in te spelen. Je weet waarin je in het onderwijs en het team in kunt versterken en welke instanties je voor wat kunt benaderen. Maar bovenal heb je hart voor kinderen, onderwijs en ontwikkeling en dat mag iedereen weten.

Wij:
Plezier en leren gaan hand in hand op De Tamboerijn, voor het team en voor de kinderen.

Onze kernwaarden zijn: plezier, ontwikkelen, ontdekken, samenwerken en talentontwikkeling.

De Tamboerijn staat op een mooi plein bij de winkelstraat van Reigersbos. De school is goed te bereiken met de metro en parkeren is gratis. De school heeft ongeveer 500 leerlingen en een team van 40 personeelsleden. Je werkt samen met de Intern Begeleider voor de bovenbouw. De werktijden zijn van 8:00 tot 16:30 uur. Voor de leerlingen hanteren wij een continurooster van 8.45 tot 14.15 uur.

Vereisten

JIJ:

- hebt ervaring met het primair onderwijs en specifiek het jonge kind
- bent contactueel sterk naar kinderen, ouders en collega's
- beschikt over analytisch vermogen en kan goed schriftelijk verwoorden
- bent doortastend, daadkrachtig en flexibel
- bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de zorgstructuur
- deelt graag, bent leergierig en kan sparren met je collega's
- bent verantwoordelijk, efficiënt, werkt planmatig en bent ICT vaardig


Jouw werkgever

De Tamboerijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.