Intern begeleider onderbouw (0,6 FTE)

Omschrijving

Onze leerlingen en leerkrachten zoeken een stevige IB'er voor wie de interne begeleiding meer is dan een vak. Iemand die als professional én als mens op een school wil werken. Een IB'er die zich bewust is van de waarde van zijn/haar werk voor kinderen en de grote betekenis daarvan voor de maatschappij.


Klaverblad
Werken op basisschool Klaverblad betekent werken op een goed georganiseerde school, flexibel zijn en veel willen investeren in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. De school is gehuisvest in een mooi nieuw energiebewust schoolgebouw en heeft een kleine 300 leerlingen. De school heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en is volop in beweging. Een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten van de school.


Wie ben jij?

Je bent een energieke, enthousiaste collega die gericht is op ontwikkeling van de kinderen, betrokken is bij de school en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Je legt de relatie met het kind en de ouders, de collega's en bent pedagogisch en didactisch sterk. Je communiceert duidelijk en helder, maar bent ook een kei in motiveren en enthousiasmeren. De verdere ontwikkeling van de kleuterbouw is de komende jaren een speerpunt in de onderwijskundige ontwikkeling. Heb je ervaring, en vind je het leuk om hierin een voortrekkersrol te vervullen? Dan ben je bij het Klaverblad aan het juiste adres.

Vereisten

Wij vragen:

- kennis van het leerlingvolgsysteem Parnassys;

- kennis en ervaring bij het opstellen van groepsplannen;

- kennis van het Handelingsgericht Werken;

- kennis op het gebied van de diverse lesmethodes en leerlijnen (onderwijskundig leiderschap);

- in staat te zijn tot het begeleiden van interne studiebijeenkomsten en werkmomenten;

- goede communicatieve eigenschappen;

- een flexibele, onderzoekende houding;

- een diploma IB-er of PABO-diploma aangevuld met master SEN / studie Orthopedagogiek;

- bereidheid om incidenteel een groep op te vangen;

- brede ervaring als groepsleerkracht;

- uitstekend in staat om kinderen met gedragsproblemen verder te helpen in hun ontwikkeling;

- goed kunnen reflecteren op eigen handelen;

en

- na het lezen van al deze eigenschappen nog steeds gevoel voor humor hebben :-)


Jouw werkgever

Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (ivm COVID 19 op dit moment niet uitvoerbaar). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.