Intern Begeleider met open blik (0,6-0,8FTE)

Omschrijving

Wij zoeken een INTERN BEGELEIDER (0,6-0,8FTE) voor de bovenbouw en onze nieuwkomersgroepen.
Jij doet net even dat stapje extra voor de kinderen die jij begeleidt. Of nog niet begeleidt, maar waarvan jij ziet dat ze jouw superkrachten kunnen gebruiken. Jij maakt echt het verschil! Je hebt te maken met een grote diversiteit aan culturen en achtergronden, dynamiek ten top. Buiten jouw afgeronde lerarenopleiding, ben je er ook op getraind om de behoeften van de kinderen echt te zien en daar naadloos op in te spelen. Je weet wat je kunt inzetten om de kinderen net dat beetje extra te bieden en weet welke instanties je voor wat kunt benaderen. Maar bovenal heb je hart voor kinderen, onderwijs en ontwikkeling en dat mag iedereen weten. 


OBS Holendrecht

OBS Holendrecht is een ‘Vreedzame school’. Dat wil zeggen dat we een veilige leefgemeenschap vormen, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen. Onze leerlingen krijgen een stem, leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Ze voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen. Kinderen leren dat zij deel uitmaken van de gemeenschap die de klas en school vormt en leren daar een bijdrage aan te leveren. Ze leren oog en oor te hebben voor anderen en zich verantwoordelijk te voelen voor het algemeen belang.

Jij krijgt:

  • Een leuk team van enthousiaste collega's
  • De wetenschap dat je er echt toe doet
  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • 11% Arbeidsmarkttoelage
  • De meest dynamische werkplek binnen onderwijs, Amsterdam Zuidoost!

Vereisten

Jij brengt mee:

- kennis van Parnassys

- goede communicatieve eigenschappen

- een flexibele, onderzoekende houding

- kennis van/ervaring met nieuwkomers

- een diploma IB-er of PABO-diploma aangevuld met master SEN / studie Orthopedagogiek

Jouw werkgever: Zonova
Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Wil jij aan de slag op een school waar je wordt uitgedaagd een verschil te maken? Bij een stichting die jou daarvoor ook de ruimte geeft en je zelfs een handje helpt als je dat wilt? Solliciteer dan direct!