Overslaan naar content

INTERN BEGELEIDER BOVENBOUW (0,8-1 FTE)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandNellestein

Functieomschrijving

Jij doet net even dat stapje extra voor de kinderen die jij begeleidt. Of nog niet begeleidt, maar waarvan jij ziet dat ze jouw superkrachten kunnen gebruiken. Jij maakt echt het verschil! Je hebt te maken met een grote diversiteit aan culturen en achtergronden, dynamiek ten top. Buiten jouw afgeronde lerarenopleiding, ben je er ook op getraind om de behoeften van de kinderen echt te zien en daar naadloos op in te spelen. Je weet wat je kunt inzetten om de kinderen net dat beetje extra te bieden en weet welke instanties je voor wat kunt benaderen. Maar bovenal heb je hart voor kinderen, onderwijs en ontwikkeling en dat mag iedereen weten.


ODS Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein is een school in Amsterdam Zuidoost. Op onze school bieden wij onderwijs aan 270 leerlingen. We hebben een voorschool, VVE en werken samen met kinderopvang in ons eigen gebouw. Nellestein is een school die volop in ontwikkeling is. De leerlingen en leerkrachten worden constant uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en hun talenten te ontplooien. Wij werken groepsdoorbroken, het aanbod is afgestemd op de onderwijsbehoeften van de leerlingen, zodat zij een zo hoog mogelijk resultaat kunnen halen. De kernkwaliteiten van het Daltononderwijs: verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie zijn zichtbaar in het onderwijs. Op woensdag hebben wij talentendag. De leerlingen krijgen verschillende workshops waarin zij zich breed kunnen ontwikkelen. Op deze dag zijn de leerkrachten vrij geroosterd zodat we intensief met elkaar kunnen samenwerken, lessen kunnen voorbereiden en ontwikkelen.

Vereisten

Jij brengt mee:

- kennis van Parnassys

- goede communicatieve eigenschappen

- een flexibele, onderzoekende houding

- positiviteit, growth mindset

- een diploma IB-er of PABO-diploma aangevuld met master SEN / studie Orthopedagogiek

- bereidheid om incidenteel een groep op te vangen

- brede ervaring als groepsleerkracht

- zelfreflectie


Jouw werkgever: Zonova
Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)


Wil jij aan de slag op een school waar je wordt uitgedaagd een verschil te maken? Bij een stichting die jou daarvoor ook de ruimte geeft en je zelfs een handje helpt als je dat wilt? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: 


Marjolein Slingerland

Mail: m.slingerland@nellestein.nl                       Telefoon: 020-6964563

Nellestein

of

Apply with Indeed onbeschikbaar