Overslaan naar content

Gymleerkracht met passie voor bewegen gezocht (0,4 FTE)

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Mobiel

Functieomschrijving

Ben jij een energieke en enthousiaste gymleerkracht die gelooft in de kracht van beweging? Zoek niet verder, want wij zijn op zoek naar jou! Als gymleerkracht bij onze school krijg je de kans om jouw passie voor bewegen over te brengen op onze leerlingen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van uitdagende en inspirerende gymlessen die de fysieke en mentale ontwikkeling van onze leerlingen bevorderen.

Mobiel

Onze focus ligt op het pedagogisch handelen en daarmee de leermotivatie van de kinderen. We leren kinderen om zich bewust te zijn van hun leer-en ontwikkelmogelijkheden. We hebben daarom aandacht voor de groeimindset en willen dat kinderen kunnen leren van hun fouten. We vinden het belangrijk dat kinderen trots zijn op hun successen maar ook doorzetten als het even tegenzit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen zich breed ontwikkelen en dat zij plezier hebben in de dingen die ze doen. Daarom krijgen onze leerlingen muziek, beeldende vorming en lichamelijke opvoeding van vakdocenten. Op onze school krijgen de kinderen twee keer per week gym van een vakdocent. Ook krijgen de kinderen nog een half uur per week pauzesport van onze sportbegeleider. Wij zijn een Jump-In school: onze kinderen eten gezond, drinken water en bewegen regelmatig. Basisschool Mobiel telt 185 leerlingen verdeeld over 9 groepen. Er heerst een veilige en open sfeer, iedereen is welkom en wij hebben een kapitaal aan culturele diversiteit. Dat maakt ons een geweldige school!

Vereisten

Wat we zoeken:

 • Een gediplomeerde gymleerkracht met relevante ervaring in het onderwijzen van lichamelijke opvoeding aan leerlingen van alle leeftijden.
 • Een enthousiast persoon met een passie voor bewegen en een positieve benadering van het lesgeven.
 • Iemand die creatief is in het bedenken van nieuwe activiteiten en spellen om leerlingen te motiveren en te betrekken bij de gymlessen.
 • Een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's en ouders om de algehele ontwikkeling van leerlingen te ondersteunen.
 • Een persoon die de veiligheid van de leerlingen tijdens de gymlessen waarborgt en bekend is met relevante EHBO-procedures.


Wij bieden:

 • Een warm, hardwerkend en enthousiast team
 • Een school waar er een grote focus is op het kind
 • Betrokken ouders, geweldige leerlingen
 • Goede ondersteuning


Bs Mobiel is onderdeel van de Brede School Zuidoost. De school is goed te bereiken met de metro en parkeren is gratis. Het team bestaat uit ongeveer 30 personen. De werktijden zijn van 8:00 tot 16:30 uur. Voor de leerlingen hanteren wij een continurooster van 8.30 tot 14.05 uur.


Jouw werkgever

Mobiel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

 • Je haalt het beste uit jezelf & maakt iedere dag een verschil
 • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*
 • 11% Arbeidsmarkttoelage & €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)


Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw CV en motivatie naar Mira Swaans (directeur):  m.swaans@bsmobiel.nl.

Op locatie
Mobiel

of

Apply with Indeed onbeschikbaar