Gymleerkracht die stevig in zijn/haar gympies staat! (0,3 FTE)

Omschrijving


Wij zoeken een leuke en enthousiaste gymleerkracht, die stevig in zijn/haar schoenen staat.

Je bent een energieke, enthousiaste collega die gericht is op ontwikkeling van de kinderen, betrokken is bij de school en zichzelf wil blijven ontwikkelen. De dagelijkse gymnastiekonderwijsactiviteiten zijn jouw ding. Zo stimuleer je, naast beweging, ook de sociale vaardigheden bij de leerlingen. Je houdt de ontwikkeling van de leerlingen op jouw vakgebied zorgvuldig bij.


Nellestein
Openbare Daltonschool Nellestein is een grote school vlak bij de Gaasperplas. Op onze school bieden wij onderwijs aan 324 leerlingen. We hebben een voorschool, VVE en werken intensief samen met kinderopvang in ons eigen gebouw. Onze school staat in het hart van het meest diverse stadsdeel van Amsterdam. Geen dag, geen groep, leerling of ouder is hetzelfde. Het team op onze school is een goede mix van ervaren, zeer ervaren en jonge leerkrachten. Behalve groepsleerkrachten zetten ook vakleerkrachten, onderwijsassistenten, conciërges en een ouderconsulent zich in voor de leerlingen in onze omgeving.

Vereisten

Wat vragen wij?

  • in het bezit van het diploma vakleerkracht bewegingsonderwijs of ALO-diploma
  • onderwijsbevoegdheid binnen het primair onderwijs


Jouw werkgever

Nellestein valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (ivm COVID 19 op dit moment niet uitvoerbaar). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.